PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   outlook express (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17909)

giga 23.02.2005. 15:13

outlook express

Do sada nisam bas korisitio email jako puno,posto ga sada cesce koristim tek sam sada poceo koristiti oulook experss. Pa me zanima za preko iskona kako ide outgoing mail server i incoming i treba li jos sta namjestiti?
Cuo sam da ima i boljih tih preglednika za email,koji su to?

nasao sam ovo i upisao to:
Kao Incoming mail server trebao bi biti upisan: pop.iskon.hr, a kao Outgoing mail server: mail.iskon.hr.
Ali opet nece: kaze ovo
The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'giga3@net.hr'. Subject 'a', Account: 'pop.iskon.hr', Server: 'mail.iskon.hr', Protocol: SMTP, Server Response: '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 553, Error Number: 0x800CCC79

acer 23.02.2005. 15:36

Je li se spajaš preko carneta ako me pamćenje služi?
Ako da onda ti outgoing sever mora biti
mail.cmu.carnet.hr

giga 23.02.2005. 15:49

Da dobro te pamcenje sluzi:D
to sam napravio a incoming mi je ostao pop.iskon.hr
ali me sada zeza sta kada startam outlook uvijek me pita sifru i ja mu upisem korisnicno ime giga3 i sifru ali on se opet vrati na taj ekran . Probao sam sa remeber pasvord i bez toga ali bezupjesno...

giga 23.02.2005. 15:52

ovo me zeza

Bubba 23.02.2005. 16:12

Re: outlook express

Citiraj:

Originally posted by giga
Cuo sam da ima i boljih tih preglednika za email,koji su to?
Krivo si cuo. Sto su ti ljudi zeljeli reci je da nema gorih preglednika za email od OEa. Pokusaj s Thunderbirdom, besplatan i solidan, ako ne trazis previse.

giga 23.02.2005. 16:13

Preko htneta(t coma) mi radi normalno,kliknem na send and recive all,lijepo me pita sifru ja mu napisem i na pise da se spaja na pop.htnet.hr i sve je u redu...
ali preko iskona nikako nece napisem korisnicko ime isto kao i kada idem na email preko iskona i sifru i napise da se paja na pop.iskon.hr ali me opet pita sifru,a sifra je sigurno dobra kada je korisitim,tko je tu lu?:fuming:

tor 23.02.2005. 20:55

1 privitaka
Probaj zakačiti ovo na slici...

Bubba 23.02.2005. 21:44

Citiraj:

Originally posted by giga
Preko htneta(t coma) mi radi normalno,kliknem na send and recive all,lijepo me pita sifru ja mu napisem i na pise da se spaja na pop.htnet.hr i sve je u redu...
ali preko iskona nikako nece napisem korisnicko ime isto kao i kada idem na email preko iskona i sifru i napise da se paja na pop.iskon.hr ali me opet pita sifru,a sifra je sigurno dobra kada je korisitim,tko je tu lu?:fuming:

Ako sam dobro shvatio, ti imas Iskonov mail i zelis koristiti njihov SMTP server a spajas se preko T-Coma? Pa naravno da ne radi, upisi lijepo T-Comov SMTP server (mail.t-com.hr) i voila.

giga 23.02.2005. 22:13

Ma sve mi je lijepo napisano....
pop.iskon.hr
mail.cmu.carnet.hr
sifra i user name i opet me pita stalno user name i kada zakvacim remeber i opet nece da upamti,idem ja skinuti neki drugi email klijent pa cu probati...
ipak THANX!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40.