![]() |
(riješeno) Nema slike na monitoru, problem u MBO ili CPU?
Evo ovako, imam maticnu asrock ALIVEXFIRE-ESATA2
amd x2 245 am3 socket 2gb ram 800mhz 8800gts 320mb chieftek 400 wat monitor crt 19" koji radi kupio sam maticnu ovdje sa foruma i sve spojio kak se spaja i kad idem upalit komp pocne sve vrtit(ventovi, hard) ali na monitoru nemam slike. Clan sa foruma od kojeg je kupljeno nije mijenjo biose pa jel moguce da zbog biosa ne prepoznaje cpu posto je socket am3? i na maticnoj biosi nisu mijenjani najmanje 2 godine pa ak ko zna pomoc neka javi |
Ček malo, a na koju foru znaš da nije problem u grafičkoj ili ramu? Jer i jedno i drugo kad prdnu u fenjer znaju "ne dati sliku" na monitoru, za tvoju informaciju. I otkud si baš toliko siguran da taj juzer foruma nije brljavio po ploči, ja ovdje ne vjerujem više nikome. Pogotovo ne nekome koga osobno ne poznajem.
|
zat jer grafa je radila prie par dana, a i imam vise modula rama...
nadam se samo da me nije zezno taj clan... a jel moguce da je bios u pitanju,pa da procesora ne prepoznaje, jer sam vidio da je bios za taj cpu izaso u 2009. a lik nije mijenjo bios vec dvije godine? |
99% je problem u biosu, imao slucaj di am2+ maticna nije htjela prepoznat x4 810 bez da sam joj stavio zadnji bios s kojim dobiva podrsku za am3 procesore. Ako nije to onda je maticna neispravna.
|
OK, fala na savjetima,sad trebam samo nac negdje neki am2 procesor i stavit biose, sto je najveci problem
|
ev uspio sam, nasao sam am2 procesor stavio najnovije biose i sad radi kako treba
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |