![]() |
Popravak WINXP
Kako da napravim CD koji mogu koristiti za popravak XP?Mislim na onu opciju koja se nudi prilikom instaliranja XP, a zove se "Automatic sistem recovery".U XP ima opcija za napraviti to ali samo na diskete što traži X broj disketa.Dosadilo mi svaki put nanovo podešavat Windovse,pomagajte
|
pa zašto ne napraviš system recovery point u samim windowsima?
|
Prilikom overkloka izbrisao mi se neki kluč u registru i nisam mogao podići xp ni u safe modu.Na cd xp ima ta opcija za "krpanje" sistema ,ali naravno treba napraviti disk dok je još sve u redu.Zna li netko kako da to napravim iz Windowsa?
|
ne trebaju ti nikakve diskete, možeš bootat s cd-a koji ima isti SP, kad ti uđe u setup, ne ideš na recovery consolu, nego na install, pa kad pronađe vec postojeću instalaciju, onda će ti ponuditi i repair
|
Citiraj:
|
Re: Popravak WINXP
Citiraj:
System Recovery point je dobar dok možeš u windowse, kada ne možeš... Imače je sigurnosna rupa pa je bolje ne korisititi ga. Kao što shimpa reće, reinstaliraj windowse. |
Kad instaliram i podesim xp ,napravim beackup.Kod narednog "kvara" i nove instalacije XP ,valja li onaj backup od prethodne instalacije?
|
Mislim da ne
|
Može li se napraviti image samo xp ili moram napraviti image cijele particije?
|
Citiraj:
|
Najbolji i najjednostavniji program za image?
|
Citiraj:
|
Re: Popravak WINXP
Citiraj:
szahtila tebi i svim ostalim ljudima koji ovo citaju...iz vlastitog iskustva moj topli savjet je da se ne zajebavate popravljanjem windowsa jer je to gubljenje vremena, ako imas problema "RUŠI" i reinstaliraj ponovo....znate onu staru: -BOLJE SPRIJEČITI NEGO LIJEČITI- Neznam zašto ali windowsi mogu izdržati max jedno 5-6 mjeseci sa internetom, bez interneta moze i puno duže (ovisno tko se koristi njime) Internet ga sjebe do jaja jer je pun k**** spywarea na netu...jos pogotovo ak nemate spybot i ad-aware komp sa svježim windowsima u roku od mjesec dva počne štekat ako se surfa na netu! Adios amigos! :gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |