PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   O&O Defrag v6 PRO question... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17702)

Denzil 17.02.2005. 23:04

O&O Defrag v6 PRO question...

U kratko..nece mi defragmentirat jednu particiju... kad kliknem, pocne sa ChkDsk scanom, sve uredno zavrsi i samo prekine, bez ikakve poruke a na ikonici diska se pojavi zuti trokut sa usklicnikom... nisam nigdje naso nikakve zapise o bad sectorima i jednostavno mi nije jasno sta mu je...

BrunoZG 17.02.2005. 23:23

Nisam cul za taj program, probaj diskeeper pro

iako ne znaci da ti i taj kaj koristis ne bu radil na friskoj instalaciji windowsa:D

MentalHarikiri 18.02.2005. 02:02

isključi check disk prije defrag-a i raditi će sve kako treba

Max_ 18.02.2005. 04:21

O&O Defrag je dobar program ali u svakom slucaju bih ti preporucio da probas i PerfectDisk, vjerujem da ce ti se svidjeti >>>

Denzil 18.02.2005. 08:57

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
isključi check disk prije defrag-a i raditi će sve kako treba
jooooooo kak sam glup!!
evo iskljucio sam i sve radi...al kolko ja vidim ChekDisk se zaustavlja ako naide na error...sto bi znacilo da je naiso na neki error, cega sam se i bojao, ali u njegovom "Volume Information" nisam nasao nista...

Inace na newsima se bila neka rasprava o Defrag programu i par ljudi je spomenulo Perfect Disk, i Diskeeper ali je onda PUNO ljudi reklo zahebi to i skini O&O Defrag.. uglavnom i fazi sam isprobavanja...jer ovaj od windowsa mi kaze da nije mogo defragmentirat neke filove i bok..njega ne zanima...pa mi iso na zivce :

uglavnom, hvala svima :beer:

Denzil 18.02.2005. 09:00

Citiraj:

Originally posted by Denzil
jooooooo kak sam glup!!
evo iskljucio sam i sve radi...al kolko ja vidim ChekDisk se zaustavlja ako naide na error...sto bi znacilo da je naiso na neki error, cega sam se i bojao, ali u njegovom "Volume Information" nisam nasao nista...

Inace na newsima se bila neka rasprava o Defrag programu i par ljudi je spomenulo Perfect Disk, i Diskeeper ali je onda PUNO ljudi reklo zahebi to i skini O&O Defrag.. uglavnom u fazi sam isprobavanja...jer ovaj od windowsa mi par puta vec reko da nije mogo defragmentirat neke filove i bok..njega ne zanima...pa mi iso na zivce :)

uglavnom, hvala svima :beer:

Denzil 18.02.2005. 09:23

mmm, mislim da sam gore slucajno stisnuo CITIRAJ umjesto EDIT.. :rolleyes:

Citiraj:

Originally posted by Max
O&O Defrag je dobar program ali u svakom slucaju bih ti preporucio da probas i PerfectDisk, vjerujem da ce ti se svidjeti >>>
Skinuo, isprobao i djeluje onak 18 puta profesionalnije nego O&O Defrag...

Max_ 19.02.2005. 14:54

Citiraj:

Originally posted by Denzil
mmm, mislim da sam gore slucajno stisnuo CITIRAJ umjesto EDIT.. :rolleyes:

Skinuo, isprobao i djeluje onak 18 puta profesionalnije nego O&O Defrag...

Jeste. Ima i neki fol u procesu defragmentiranja koji samo on koristi... ne mogu se sjetiti sta tacno. A btw verzija 6 je jos ljepse izgledala al' eto, to je manje bitno. ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05.