![]() |
O&O Defrag v6 PRO question...
U kratko..nece mi defragmentirat jednu particiju... kad kliknem, pocne sa ChkDsk scanom, sve uredno zavrsi i samo prekine, bez ikakve poruke a na ikonici diska se pojavi zuti trokut sa usklicnikom... nisam nigdje naso nikakve zapise o bad sectorima i jednostavno mi nije jasno sta mu je...
|
Nisam cul za taj program, probaj diskeeper pro
iako ne znaci da ti i taj kaj koristis ne bu radil na friskoj instalaciji windowsa:D |
isključi check disk prije defrag-a i raditi će sve kako treba
|
O&O Defrag je dobar program ali u svakom slucaju bih ti preporucio da probas i PerfectDisk, vjerujem da ce ti se svidjeti >>>
|
Citiraj:
evo iskljucio sam i sve radi...al kolko ja vidim ChekDisk se zaustavlja ako naide na error...sto bi znacilo da je naiso na neki error, cega sam se i bojao, ali u njegovom "Volume Information" nisam nasao nista... Inace na newsima se bila neka rasprava o Defrag programu i par ljudi je spomenulo Perfect Disk, i Diskeeper ali je onda PUNO ljudi reklo zahebi to i skini O&O Defrag.. uglavnom i fazi sam isprobavanja...jer ovaj od windowsa mi kaze da nije mogo defragmentirat neke filove i bok..njega ne zanima...pa mi iso na zivce : uglavnom, hvala svima :beer: |
Citiraj:
|
mmm, mislim da sam gore slucajno stisnuo CITIRAJ umjesto EDIT.. :rolleyes:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:05. |