![]() |
Tipkovnica divlja
Ovako, frend se posvađo sa starom i stara lupila po laptopu onom malom, i sad mu divlja tipkovnica :D
kad stisne neke tipke, napišu se brojevi :nono: evo legendu sam napiso :D znaci kad stisne m na ekranu se ispiše 0 0-m 1-j 2-k 3-L 4-u 5-i 6-o *-p šta bi to moglo bit? jel se može to popravit ili je to gotovo? |
Isključi num lock... :D :D
|
IMHO tipkovnjara je riknula, bar to danas nije skupo ;)
|
ma na laptopu je, to je problem, i to još ono malo govno :D
|
Ok, ali postoje tipkovnice i za laptope, te se mogu mjenjati..
|
a kak se to mjenja, to se može solo promjenit ili u nekom servisu se mora? kolko cca para dodje?
thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
Obrati paznju da tamo i jesu stvarno brojevi koji se ispisuju kada je NumLock ukljucen. Te tipke su na laptopima numericka tipkovnica(na onima koji nemaju pravu fizicku numericku tipkovnicu). |
probat cu kad odem do njega, a ako ne, ove gore informacije? xd
|
Obrati se lokalnom ovlaštenom servisu ili naruči novu preko ebaya. Za opis promjene tipkovnice, pretraži jubito i gugl.
|
Tipkovnice su 200-300 kn, vecinom ih mozes sam mjenjat, sve je na kopcama i 2-3 sarafa.
|
Sa tipkovnicom je sve uredu, samo je bas potrefila udarit po tipkama koje mjenjaju slova i brojeve :D
Ne znam samo jel fora u tom Num Lock ili treba pritisnut kombinaciju nekih tipki (tako je na mom starom lapu, samo nemam pojma koja tipka, znam da je Fn i jos nesto). |
thx svima na pomoci, javim za dan/dva kad provjerim sa num lockom :D
|
Citiraj:
|
Ja sam imal takav problem sa svojim kompom svašta je pisal dok sam tiskal tipke a kad ono to je bil problem u kontaktima unutra. Sve odustalo od rada. Kupio novo tipkalo i radi još uvijek za 5.
|
Evo da ne otvaram novu temu, imam problem sa logitech wave pro tipkovnicom
Kad stisnem slovo z(bude mi slovo z i obratno) shift + 8 je * shift + 9 je ( shift + 0 je ) shift + upitnik je _ itd, sve mi je pobrkano od slova su samo ova dva pobrkana, ostale stvari svaka je pobrkana kako to samo odjednom nisam ni[ta dirao evo i slovo sh ne radi |
el ti se nije promjenilo u postavkama na englesku tipkovnicu?
|
Citiraj:
|
Nisam ništa dira.
Ugasio sam komp i sad opet radi kako treba. Nisam ni prvi put ništa dirao, neznam kako su se tipke mogle tako izmiješati. Al aj sad je sve super:chears: |
evo sve radi sad, nije se logiro ko administrator nego ovak ovak i sve radi normalno :)
hvala svima na pomoci :) |
inače, ja sam imao neki maliciozan programčić na svom kompu koji je mijenjao raspored tipki. Sve što trebaš napraviti da bi promijenio tipke je pokrenuti character map aplikaciju, koja je ugrađena u windowse i u njoj dodijeliti svakoj tipki ono što želiš.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |