![]() |
Call of Duty Problem
Imam pitanje.Kako u CoD-u obični ili UO, svejedno, na mapi railyard kad se uđe u onu rupu na dvorištu s desne strane kako se popeti gore pošto su tamo daske postavljene pa se valjda tamo može stajati???
|
Mogao bi nabacititi sliku i uostalom ovo nije baš forum namjenjen za igre.
Mogao bi pitati na nekom forumu za igre |
1 privitaka
Evo jedna slika
|
1 privitaka
I Evo druga
|
Sumljam da se tu može gore, kasnije rovjerim i onda ti sigurno javim
|
ma nema šanse da se popneš tu gore !!!
( ako uspiješ napravi screen shot i pošalji) |
Koliko znam, ne možeš se gore popest.
Na ovoj mapi ionako ima samo dva ili tri "čudnija" mjesta na koja se možeš popest (po strganom zidiću koji gleda prema prugama možeš doć na onaj krović, ako se zaletiš po vagonu možeš isto tako skočit na jedan ravni krov desno (to je isto na tom dijelu di su te pruge) i još se možeš tamo popest na onaj krov (na samom kraju tog dijela di su pruge) - treba skočit na ono izbočeno na zidu, zaletit se do kraja i onda možeš skočit na krov) Za ovo mejsto sam pokušavao dosta dugo i nisam uspio otkrit kako skočit gore, sumnjam da se uopće i može Ako baš hoćeš otkrivat mjesta, onda idi na mapu Dawnville - ima 4-5 mjesta di se možeš popest di te protivnici neće očekivat |
Da nema sanse da se penjes gore i ja sam isto probao.Al zakon mapa za penjenje mi je MP_Depot tamo imas dasaka kolko hoces,i ima super mjesta za camping
|
Citiraj:
Kažem, ako se baš netko ima tolko free timea da se ide pentrat na skrivena mjesta na mapama nek proba prvo s Dawnvilleom, onda može i Carentanom - ima isto tako neka 4 mjesta, pa ima Neuville... A meni je Depot zlo, brr, mrzim tu mapu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |