![]() |
P4 3.8@7.2 ??
wtf?? Zar je moguce da radi na toj frekvi vise od jedne mili sekunde :) :) ??
LINK:http://www.xtremesystems.org/forums/...ad.php?t=53037 |
Intel!!!
|
AMD!!!!!!
|
Citiraj:
kaj ti bi sad to trebalo značiti |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemam nikakvu namjeru sudjelovati u situacijama ovaj je bolji od ovoga i onoga itd ... jer mi se neda :rolleyes: |
@ledeni ribič
Ništa posebno, kao što ni INTEL!! nema neko posebno značenje. Jednostavno sam očekivao neki malo suvisliji odgovor... Pogotovo od mog bivšeg cimera :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam tek skužio tvoj novi nick i avatar (u biti stari). Ne obazirite se na Tajrela :D edit: pozdrav sa satelita :D Jel si složio makinu? Ili si na ženskinom kompu? |
@clockan
Citiraj:
--cut-- Pa mogao si i javit pizdo, da ti je dosao satelit... Ma slozio sam k.... cekam da dodje corsair u links, odustao sam od kingmaxa... tako da sam jos uvjek on chicks computer... Brzina? |
Citiraj:
Trenutno sam na Dinovoj šifri 45kb/s, a sutra bi se moja trebala aktivirat, ~90kb/s |
kb/s ili kB/s?
|
Pretpostavljam ~900kbps aka 90KB/s...
Pozdrav! |
KILOBAJTA PO SEKUNDI
|
Da se vratimo na temu, ovo je prebolesno ^^ ocu jednog zapodoma :)
|
Citiraj:
Samo ti treba pošteno sub-zero hlađenje na CPU-u, NBu i memoriji, a a da o modanoj ploči i ne pričam. Možda na njegovoj ne treba tolko modova, ali to nije nigdje niti spomenuo |
Ma čista perverzija, da bi uopće radio na kompu, vjerovatno moraš biti obučen u neko termo odijelo da nebi došlo do pothlađivanja :D
|
Citiraj:
a hladenje, mora da je nes bolesno ak mu temp idu ispo -100 :) 19 sec u super pi, 9.4k u everestu zasada su najrezultati koje je dobil u win, naravno OCZ rami :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |