![]() |
Catalyst 10.1 Official
Release notes:
http://www2.ati.com/relnotes/Catalys...ease_notes.pdf Code:
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-1_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu.exe |
evo ima i na služnenim str
|
upravo ih stavio, i dalje mi gpu-z prijavljuje 9.12 verziju drivera
|
ja ostajem na starima 9.12
kad sam pročitao "Known Issues Under the Windows 7 Operating System" :( točno se vidi kako je win 7 još nedorađen os eo npr vista nema tolkih problema xp pogotovo |
meni piše 9.10 ( win 7 ) - još jednom su nadmašili sami sebe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam taj problem sa karticom iz siga, a koliko vidim nisam jedini, veliki propust, koji se vuce jedno vrijeme, a nista nije riješeno po tom pitanju. Evo dole su malo linkovi da vidite o čemu se točno radi. 57xx and 58xx locking problems with stripes HD 5870 crashing? (stripes) ATi "grey screen crash"/coloured stripes |
Citiraj:
|
Ostajem na 8.70 RC2, stabilni i dosta noviji od ovih.
|
Citiraj:
Skoro mjesec dana noviji, navodno će 8.70 biti Catalyst 10.2. |
misliš 10.2 :)
|
Evo da i ja prijavim jedan iritantan bug, monitor ne gasi u sleep mod kad je postavljeno u power options, nego kao da upali blank screensaver :nono:.
|
Evo ga na, baš sam pehista :D, u nVidiji su počeli falšati s driverima i pređem ja na ATI a ovi nisu ni prestali :D. Eto ja ostajem na 9.12, sa njima nema nikakvih problema rade ko podmazani...
No pratim ja vas, kad večina veli da su popravljeni i da rade , onda ja uletavam :) . Samo napred dečki. |
Kod mene sve ok,stavio jutros u 5h :D:D,ne pitajte šta sam radio budan. :chears: Vidio sam samo na službenim stranicama da je CCC komponenta 9.12 verzije,tako da sam od nje odustao,kao i od updejtanja AVIVA i Hidravižna, ostao je jedino 10.1 Display driver,koji sam skinuo,i Installer je fino na Custom install-u prepoznao da želim samo njega instalirati.
Sve prošlo ok,kvačica zelena na kraju,restart,i to je to. Probao sam čmark 06, i 3,4 igre po 10tak min,i to je to. Sve u redu. Kartica 5850. |
Citiraj:
|
Ovo je s Twittera: 10.1 is just a standard release to fix up some bugs, but 10.2 and 10.3 will indeed have some major new features.
Ja ostajem na 9.12! |
Citiraj:
CCC je novi, samo je inf fajl stari:) Ja sam uglavnom na XP-u na 9.12 hotfix, na sedmici još furam onu betu i tak bu i ostalo kak mi se čini. |
Ne primjetim nikakva poboljšanja :banned:
|
I dalje kod mene problem sa sivim linijama i smrzavanje kompa, Sapphire 5770.
|
ma ajde kvragu i taj ati vise, fino instaliram kad ono 9.7
al tješime da je driver pack 8.69 valjd je to nest novije |
Ostajem na 9.12 dok ne stigne nešto kompletno.
|
Mislim da sam riješio problem: editovao profil u CCC-u na slijedeći način:
Code:
http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=100048 Sve u svemu, ovo je samo problem do Ati drivera!! |
Citiraj:
|
po feedbacku vidim da nema nis novo tak da ovu verziju zaobilazim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |