PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   2 monitora na 1 kompu (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17545)

emoe 13.02.2005. 21:53

2 monitora na 1 kompu

spojio sam 2 monitora na jedan komp i sve je ok ali sam stvaio tamo "extended" tako da na jednom radim sve noramlno a 2. zjapi prazan dok nesto ne prebacim na njega da i on nesto vrti tj imam produzeni monitor, a mene zanima kako da nastimam da ono sto vidim na jednom(glavnom) da se to isto prikazuje i na drugom.Recimo kad upalim komp prikauzju isto obojica dok ne uđu u win onda se na jednom vidi sve a na drugom samo wallpaper
pomoc molim hitno i hvala

Bubba 13.02.2005. 22:14

Re: 2 monitora na 1 kompu

Citiraj:

Originally posted by emoe
mene zanima kako da nastimam da ono sto vidim na jednom(glavnom) da se to isto prikazuje i na drugom
Shit, ne citam misli dok sam online, no u control panelu svoje graficke (mozda bi bio precizniji da, eto, citam misli, no dobro) pronadji opciju Clone (barem se tako u 99% slucajeva zove).

E.T. 13.02.2005. 23:01

Nisi napisao koju konfiguraciju imas(graficku) al to imas na cd-u koji si dobio s grafickom (ako vec nisi instalirao), il desni klik misa, Properties, Settings, Advanced, selektiraj svoju graficku i tu ces naci opcije...

Tooma 13.02.2005. 23:14

Re: 2 monitora na 1 kompu

Citiraj:

Originally posted by emoe
spojio sam 2 monitora na jedan komp i sve je ok ali sam stvaio tamo "extended" tako da na jednom radim sve noramlno a 2. zjapi prazan dok nesto ne prebacim na njega da i on nesto vrti tj imam produzeni monitor, a mene zanima kako da nastimam da ono sto vidim na jednom(glavnom) da se to isto prikazuje i na drugom.Recimo kad upalim komp prikauzju isto obojica dok ne uđu u win onda se na jednom vidi sve a na drugom samo wallpaper
pomoc molim hitno i hvala

ma ovo sto on oce nema veze s driverima
on oce vidit proces dizanja windowsa na oba ekrana, a cisto sumnjam da se iko potrudija kuzit kako to izvest

aj mi molim te objasni zasto bi na dva monitora gleda kako se ona crta vrti i to minut dok se dizu windowsi?

Robertus 13.02.2005. 23:19

Re: Re: 2 monitora na 1 kompu

Citiraj:

Originally posted by Tooma
aj mi molim te objasni zasto bi na dva monitora gleda kako se ona crta vrti i to minut dok se dizu windowsi?
Dobra :clap:
A ko zna ima nas svakakvih!!!!!

E.T. 14.02.2005. 00:24

Krivo ste skuzili. Mislim da je covjek bas to htio pitat kao sta je Bubba napisao za clone prikaz. Imas one opcije: clone prikaz (isto vidis na oba monitora) il prosireni da vidis pol desktopa na jednom pol na drugom...

emoe 14.02.2005. 15:59

hvala et našo sam i radi sve a tooma to sam samo naveo za primjer

Denzil 14.02.2005. 21:37

Ono sta tebi treba prijatelju moj je mali programcic koji se zove UltraMon.. ja ga koristim i genijalan je. Sa njim imas 2. desktop...2. taskbar... itd...

terminator 19.02.2005. 21:52

deknim klikom na background otvori properties i na settings potvrdi za oba monitora "extend my windows desktop into this monitor" te odaberi primary monitor.
trebalo bi pomoc . ako ne onda otiđi na advanced i tamo podesi:cool:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02.