![]() |
Kablovi za napajanje
Mislim da je stvar u grafičkoj, jer mi je počela često javljati: You have not conected the Power Exransion Cable to your Radeon 9800Pro''. I kada sam ju izvadio i vratio nazad, uočio sam da je tamo di su ona 4 pina ( na grafi ) koja ulaze u one 4 rupe na power kablu, da je jedan od njih ( skroz desni ) drugačije boje > neke sivkasto-srebrne i na tom je mjestu power kabel smeđ. Koda da je spržen. I bio sam zamijenio kablove ( ovaj kaj je bio u grafi je u DVD-u a iz DVD-a u grafu ) i sada sve radi dobro. Mislim da bih trebao odnijeto Grafu u Ve-mil, ali prvo da pitam profiće.:clap:
|
ne vjerujem d aje problem u grafickoj..
Vjerojatno ti je bil labav spoj , pa je doslo do veceg zagrijavanja , i samim tim do simptoma mjenjanja boje itd.. |
Ja da sam na tvom mijestu, ak je grafa pod garancijom, odnio bih tamo i pokušao zamjeniti, pod izgovorm da ne radi OK itd...
|
I nemoj vise stavljat isti moleks...ili ga zamijeni, ili vidi dal su kontakti rasireni pa malo stusni sa klijestima...
|
Komp mi je radio nekih 23 sata bez prestanka i kada sam ga resetirao, opet je bila ista poruka, a onaj dio kabla koji je prije bio u grafi, a sada je u pržilici ( ne u DVD-u, zajebo sam se ) je čini se malo spržen jer kada sam stisnuo da izbaci van ono čudo di ide CD nije htio otvoriti ( Vratašca ) i kada sam pogledao kabl nakon što je javio da grafa opet nema napona, kabl je opet bio smeđe boje s jedne strane. Budem otišao do Ve-mil-a i reko im kaj je. Šta mislite, kolko dugo će komp biti u stanju neupotrebe?:confused: :fuming:
|
Ve-mulj = dugo, dugo :D
|
Citiraj:
Prvo uleti unutra onda kriči 30min dok im ne steraš SVE mušterije... Onda hodaj po štengama gore dolje i PSUJ da kakava su oni *pip* firma, *pip*, *pip*. Onda opet odi gore zderaj se na onog u servisu pa malo reci da buš mu došo doma i uzel njegov PC ak nebu gotovo za 20minuta. Onda opet malo *pip*. Sad počni se naginjat nad njega i mahat mu prstom pred nosom. sad malo opet u prodavaonu sterat mušterije koje su opet došle *pip* Uspjeh zajamčen. :cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |