|  | 
| 
 Intel Core i5-661 ili kako se grafika preselila na procesor Clarkdale je sletio i u naš lab i članak je online. | 
| 
 Jel to mene oči varaju ili i5-661 i 660 imaju istu cijenu? (na prvoj stranici pri dnu) I koliko dugo nisam vidio na matičnama ove visoke elektrolitne kondenzatore, issss :D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Sve u svemu, jedva čekam navalu ITX ploča :) | 
| 
 Citiraj: 
 ITX će biti pun pogodak. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 zgodno, mrvicu preslaba grafika, no i dalje zanimljivo za određene primjene. Jedino cijena ne ostavlja baš sjajan dojam, pogotovo kada s druge strane staviš neku MBO s integriranom aticom i odgovarajućim procom. | 
| 
 Citiraj: 
 Ipak mi se 4faze čine premalo i za stock i5 procesor... Citiraj: 
 A performanse budu bile bolje od tvoje kombinacije. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 toliko se spominje HTPC u tekstu,a niste mogli reći koju o kvaliteti slike za tu integriranu grafičku u procesoru?I nevidim smisao da ide netko kupovat te procesore i da onda trpat X2 gore... | 
| 
 Bilo bi dobro da je na testu bio neki Wolfdale za usporedbu, jer su ovi procevi na kraju krajeva i zamjena za iste... P.S. Krešo, zašto ih nisi nagazio na barem 1.45v? Ne bi im ništa bilo, nisu oni osjetljivi na napon kao i7-ice... | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 Odgovor na boldano :) Citiraj: 
 EDIT: evo jedan link | 
| 
 HP, DELL i ostala brand ekipa ce trljati ruke s ovakvim procesorima, nece nista rikavati i samim time podrska ce imati manje posla.  Nama koji racunala koristimo da bi ponekad i neku igru pokrenuli nece znaciti nista i i dalje cemo kupovati neintegrirane procesore, kao sto sam uvijek izbjegavao i VGA-integrirane cipsete u sirokom luku. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Jedino kaj fali u članku je osvrt na akceleraciju HD materijala koristeći Intel HD IGP, bilo da je riječ o FullHD Blu-ray ili .mkv izdanjima. | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |