![]() |
IBM ThinkPad R60 radi u safe modu, u normal ne
Hardware malfunction
Call your hardware vendor for support NMI: Parity check/memory parity error the system has halted neznam jel to hardver ili softver problem. Znaci dok ga pokrenem normalno, onda dok treba otprti vindovse, hiti mi plavoga ekrancica z ovom porucicom. A v safe modu dela normalno, morem na net..... Btw imam win sedmicu Pa me zanima jel mozda postoji nacin da to popravim, ako ne, nosim ga sutra na servis |
Odakle si dl. drajvere za ugrađeni hw ?
Mada bi po poruci greške "optužio" ram, na netu pišu da je u pitanju neki drajver. U safe modu postavi na disable sve što nije nužno. Pogledaj support stranicu po Machine type + W7. |
drajvere mi je win automatski instaliral. Al zakaj bi sad najedanput bil problemm, ako je cca. 2 mjeseca perfektno radilo, i sad sam zel jos gigu rama, delalo je 3-4 tjedna i sad odjedanput ne dela
|
Tako ti je to kad imaš posla sa Mirkosheetom. Ako su problemi počeli nakon šta si dodao ram možda u tome leži blem (ne radi kako se očekuje) > izvadi vani.
Instaliraj origigi drajvere proizvođača. |
ma kad lenovo ima mutave drajvere, xp mi nikad nije skroz dobro delal s tim driverima, dok sam del sedmicu, bil sam preporoden, mozda sam ja retardiran, al jbga, ovak mi je lakse bilo
|
A šta da ti sad kažem, ako je itko onda je IBM/Lenovo davao provjerene i ok drajvere.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |