![]() |
spajanje mobitela na pc koji je spojen na wireless router?
pozz, jel ima neko ideju kak da spojim mob na komp prek wlana? komp je spojen na thomson speedtouch router (bežični)...
probo sam sa virtual router managerom ali uvijek kaže "virual router could not be started" pS sretan božić :D |
Trebao bi na svom kompu napraviti shareani folder kojim bi pristupio putem mobitela. Kako to napraviti ovisi o OS-u mobitela. Iskreno, baš i ne vidim neke svrhe od toga jer je prebacivanje raznih fileova bežično između moba i kompa dosta sporo. Usb kabel nije toliko praktičan, ali je daleko brži.
|
Citiraj:
|
whoops, double post -.-'
|
Podesi Thompsona u router mod (ne bridge), podesi Wifi, WEP key (vjerujem da ti je to već sređeno). Odeš na mob, nađi wlan wizard, preskeniraj mreže. Trebao bi naći svoju mrežu, upisati key i podesiti je kao access point. Nije neka mudrost, ali pod uvjetom da ti je modem u router modu. Za bridge mod neznam kako bi radilo.
|
Citiraj:
i sad sam zvao i rekli su da moram imat 2 usernamea i passworda ima ko admin pass za metronetov router? |
onda upikni neki USB wifi u komp, stavi ga u AP mod ( i sve što treba, zaštita, bla) i napravi bridge connection: http://www.windowsnetworking.com/art.../wxpbrdge.html
uz malo zezancije moglo bi raditi edit: ali oni te zajebavaju... to mora raditi. user/pass je u modemu i šta njih briga jel ti imaš jedan komp ili tri, ili mobitel sa wifijem :stoopid: kolega ima 2 laptopa i PS3 sve na metronetu |
Citiraj:
a probo sam ovak i ne mogu...sad sam instaliro nokia vpn al nemam pojma kak s tim radit...(sumnjam da se uopće može prek toga, al oću sve probat dok ne uspijem)....ugl, poludit ću ak uskoro ne uspijem -.-' |
Citiraj:
|
Mislim da je Metronet dilao Thompsona kakvog daju i Iskon i t-scum i ne vidim ama baš nikakvog razloga zašto dotičnog ne bi prebacili u router mode. Savjet: samo ti njih zovi i dosađuj da ti ga prebace u router mode.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |