PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   A64..hlađenje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17069)

tema 01.02.2005. 23:08

A64..hlađenje

imte neku preporuku za vodeno hlađenje..

da je što jeftinje..oko 600kn..

procesor..A64 3500+ 939

vex 01.02.2005. 23:14

ako hoćeš da valja - možeš ga sastaviti sam za 600kn.

usput se zabaviš.

ima u linksu nekakvo za 600kn mislim, i moći će ti hladiti proc,al bez OC-a...

Emissary 02.02.2005. 18:21

Vjerojatno misliš na TT big water, al ja ne bi to uzeo u obzir. Po meni se za 1000 kuna može sastavit solidna vodenjača (ipak se Winchesteri ne griju previše) i udri po clockanju:clap: :clap:

:beer:

tema 02.02.2005. 19:31

Citiraj:

Originally posted by Emissary
Vjerojatno misliš na TT big water, al ja ne bi to uzeo u obzir. Po meni se za 1000 kuna može sastavit solidna vodenjača (ipak se Winchesteri ne griju previše) i udri po clockanju:clap: :clap:

:beer:

pošto se ne razumim u vodena hlađenja...jel bi mi neko mogao složit sve elemente za vodeno hlađenje(po ponudi linksa)..da cijena bude što manja...al opet da ne bude neko zadnje sranje:D

Tooma 02.02.2005. 20:20

Citiraj:

Originally posted by tema
pošto se ne razumim u vodena hlađenja...jel bi mi neko mogao složit sve elemente za vodeno hlađenje(po ponudi linksa)..da cijena bude što manja...al opet da ne bude neko zadnje sranje:D
stvar ti je jako jednostavna - koliko perja toliko mjuze
odredis koliko novca zelis dat, napravis listu komponenti koje tome odgovaraju i na netu potrazis review-ove
neko drugi tesko ce ti rec sta bi ti bilo dobro jer nema pojma koje i koliko kuciste imas, s koliko love raspolazes, koliko ti stvarno to treba ...

razmisli i o mystificatoru
njegovom opremom ja sam zadovoljan
pogledaj malo sta on nudi i jos samo razmisli o nekom drugom radijatoru radi lakse montaze
posudu napravis sam ili nekom platis 50-100 kn da ti je napravi od neke imitacije pleksiglasa (on je preskup)

Tooma 02.02.2005. 20:20

Citiraj:

Originally posted by tema
stvar ti je jako jednostavna - koliko perja toliko mjuze
odredis koliko novca zelis dat, napravis listu komponenti koje tome odgovaraju i na netu potrazis review-ove
neko drugi tesko ce ti rec sta bi ti bilo dobro jer nema pojma koje i koliko kuciste imas, s koliko love raspolazes, koliko ti stvarno to treba ...

razmisli i o mystificatoru
njegovom opremom ja sam zadovoljan
pogledaj malo sta on nudi i jos samo razmisli o nekom drugom radijatoru radi lakse montaze
posudu napravis sam ili nekom platis 50-100 kn da ti je napravi od neke imitacije pleksiglasa (on je preskup)

Bleki 02.02.2005. 20:47

Uzmi mystijeve blokove, a pumpu i radijator uzmi u Linksu ili negdje dalje. Ako koristis midi tower uzmi protocnu (pretocnu) pumpu, jer zauzima manje mjesta. Imas jos uvijek slike mog starog sistema na mystijevoj stranici pa pogledaj.

Emissary 02.02.2005. 22:23

Uz univerzalni savjet za vodeno - radijator uzmeš od nekog stojadina na auto otpadu, košta te six-pack ili 2-3 zidarske.:D :D

vex 02.02.2005. 22:29

tako je.

sve sastavi sam i kad fino završiš bit će ti drago vidjeti da plodovi tvoga rada šljakaju...:D

DoDo 03.02.2005. 02:25

Komercijalni blok 300-400kn (links)
Uradi sam ajd 50 kn(frend tokar)

radiator -stole 0 kn
pumpa -links 120 kn
cijevi aj 40 kn

rezervar spremnik za kocnice od auta
bilokoji 0 kn
vent 2x120GlacialtechSilent 80kn vemil

= :clap:

Moj uber budget performance setup
koji ce bit uskoro i kod mene (nadam se)
fali mi blok

un4given_2 03.02.2005. 03:13

i ja razmisljam o vodenom...samo me zanima koja pumpa...radijator cu valjda sredit od frenda mehanicara...a blok nemam uvjete za napravit pa cu narucit iz mystificatora...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47.