![]() |
A64..hlađenje
imte neku preporuku za vodeno hlađenje..
da je što jeftinje..oko 600kn.. procesor..A64 3500+ 939 |
ako hoćeš da valja - možeš ga sastaviti sam za 600kn.
usput se zabaviš. ima u linksu nekakvo za 600kn mislim, i moći će ti hladiti proc,al bez OC-a... |
Vjerojatno misliš na TT big water, al ja ne bi to uzeo u obzir. Po meni se za 1000 kuna može sastavit solidna vodenjača (ipak se Winchesteri ne griju previše) i udri po clockanju:clap: :clap:
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
odredis koliko novca zelis dat, napravis listu komponenti koje tome odgovaraju i na netu potrazis review-ove neko drugi tesko ce ti rec sta bi ti bilo dobro jer nema pojma koje i koliko kuciste imas, s koliko love raspolazes, koliko ti stvarno to treba ... razmisli i o mystificatoru njegovom opremom ja sam zadovoljan pogledaj malo sta on nudi i jos samo razmisli o nekom drugom radijatoru radi lakse montaze posudu napravis sam ili nekom platis 50-100 kn da ti je napravi od neke imitacije pleksiglasa (on je preskup) |
Citiraj:
odredis koliko novca zelis dat, napravis listu komponenti koje tome odgovaraju i na netu potrazis review-ove neko drugi tesko ce ti rec sta bi ti bilo dobro jer nema pojma koje i koliko kuciste imas, s koliko love raspolazes, koliko ti stvarno to treba ... razmisli i o mystificatoru njegovom opremom ja sam zadovoljan pogledaj malo sta on nudi i jos samo razmisli o nekom drugom radijatoru radi lakse montaze posudu napravis sam ili nekom platis 50-100 kn da ti je napravi od neke imitacije pleksiglasa (on je preskup) |
Uzmi mystijeve blokove, a pumpu i radijator uzmi u Linksu ili negdje dalje. Ako koristis midi tower uzmi protocnu (pretocnu) pumpu, jer zauzima manje mjesta. Imas jos uvijek slike mog starog sistema na mystijevoj stranici pa pogledaj.
|
Uz univerzalni savjet za vodeno - radijator uzmeš od nekog stojadina na auto otpadu, košta te six-pack ili 2-3 zidarske.:D :D
|
tako je.
sve sastavi sam i kad fino završiš bit će ti drago vidjeti da plodovi tvoga rada šljakaju...:D |
Komercijalni blok 300-400kn (links)
Uradi sam ajd 50 kn(frend tokar) radiator -stole 0 kn pumpa -links 120 kn cijevi aj 40 kn rezervar spremnik za kocnice od auta bilokoji 0 kn vent 2x120GlacialtechSilent 80kn vemil = :clap: Moj uber budget performance setup koji ce bit uskoro i kod mene (nadam se) fali mi blok |
i ja razmisljam o vodenom...samo me zanima koja pumpa...radijator cu valjda sredit od frenda mehanicara...a blok nemam uvjete za napravit pa cu narucit iz mystificatora...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:47. |