![]() |
Nece se komp upaliti...
Pozdrav,
naime neki dan sam čistio proc kako bi na njega nanio novu pastu i kad sam sve složio, nije htio komp raditi vec se non stop restartao (i to brzo-u sekundi 1 restart). Zvuci kao da se nemože do kraja bootat (kao da se muči :)) . Kada maknem dodatno napajanje (ono na nForce 2 ploči kaj ima 4 "rupe") onda se komp više ne restarta ko luđak...Probao sve komponente na drugom kompu i sve rade. Jedino sam napajanje probao "na pola" tj. ta druga ploca (na drugom kompu) nema taj dodatni konektor, a kad se stavi onaj osnovni (s puno "rupa" ak me razumijete) onda i drugi komp radi bez problema... Nadam se da ste me shvatili-kada prištekam dodatno napajanje onda se restarta, kad ga maknem, komp ne radi (al se ni ne restarta). Da li nForce 2 Ultra ploče mogu raditi bez tog dodatnog napajanja? Jel je problem onda u napajanju? Mislim, sve ostalo sam probao i radi sve... Ovakva mi je konfa: Soltek 75FRN2-L AMD Barton 2600+ Maxtor 40 GB 256 MB Kingmax Hardcore DDR (da li ikome ova memorija radi na 200 pod CAS 2 !??) Gainward 5900XT GS Chieftec 350W Delta Fala na odgovorima unaprijed! |
Pogledaj da li cooler dobro sjeda, da li si stavio dovoljno paste na proc.
|
Meni se dogodilo da mi se proc zalijepio za cooler i kad sam pokusao izvadit cooler ( nisam ga do kraja izvadio) i vratio natrag, proc nije dobro sjeo u utore pa mi se događalo neš slično kao i tebi. A tuli li on šta?
|
Citiraj:
Ma jesam, mislim cooler nije neki (Igloo 2470) al dobro sjedne... No, opet pitam, da li na nForce2 treba biti prištekano dodatno napajanje (dodatni 12V i 5V - ako nije tocno neka me netko ispravi) ? |
Citiraj:
|
E u banani si, stari moj
|
Kao prvo riješio sam problem, stavio ponovno cooler i pastu i komp mi proradio...
Brijem da mi nije ipak cooler dobro sjeo! Hvala svima na pomoći.. |
A sta sam ti ja reko :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |