![]() |
ne mogu vjerovat...dsl..brzina-3.66 mib na sek
1 privitaka
e jel ovo moguće, skinuo sam cijeli "the day after tomorrow" u 3 minute!!!!!!!!!!!!!! imam dsl-384/64!!!!!!!
evo i slika::confused: |
Re: ne mogu vjerovat...dsl..brzina-3.66 mib na sek
Citiraj:
GREŠKA SA STRANE DTa?"Muzi" ih sinko dok se ne snađu... BTW-koji siemens MODEM imaš točno? |
Re: Re: ne mogu vjerovat...dsl..brzina-3.66 mib na sek
Citiraj:
sretan ja:cool: |
hm... zanimljiv rezultat :rolleyes:
Meni se to dogadjalo sa 56k modemom da mi u 3 sec skine file od 3mb, pa sam se iscudjavo do neba. |
Provjeri dali je film ispravan.
Može biti fejkana veličina. Tako sam ja skidao film brzinom od 90KB/s na 56k modemu. I moš mislit šta je došlo. 1MB film koji ne radi!!! |
ljudi moji, šta je sad ovo??? spojio mi se na 1.0 mbps a imam 384/64??????????
jel se to i vama dešava, budem ispravio onaj smajlić u sigu=) budem ovo iskoristio kolko god mogu=))))) ht-je zakon kradeš ga na njegovu pogrešku:D http://img32.exs.cx/img32/7087/image10dj.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa to tako kako sam i napisao:D
Tebi piše 1Mbit al skidaš brzinom ograničenom na paket koji si zakupio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I meni se nekad znalo dogodit da sa 64k ISDN skinem neki file od 100-njak kb za 1-2 sec.
|
Meni pa je u školi neku 2 MB tešku pjesmu skinulo za sekundu.
|
Citiraj:
|
Imamo ADSL
|
Ja na svom faksu!
Na svom faksu konektiram se sa 100Mbps!
A Zna mi se zalomiti da skidam po 15 MB/s!!!!!! Samo da se pohvalim!:gringo: |
mom frendu se slicna stvar desila s Blade Trinity. "skinuo" ga je u par sekundi, medjutim kad pokrene fajl...ne radi. :)
jos jaca stvar je kad T-Com nekom ko je uzeo 384 prikljuci 1536 konekciju...zast se kod mene nisu tak zajebali? :( |
Imam jedno pitanje za sve vas znalce. Na faksu imamo vezu od 54 megabita u sekundi, a mene zanima koliko je to megabajta u sekundi? 54 se podijeli s 8 ili tak nekak??
@ Darklighter ti si iz Male Subotice u Međimurju?? Ako da pozdrav iz susjednog Štefanca. |
Ja se spajam dial up preko Carneta i redovito piše brzina spajanja 921,6 kbps, tako da ne treba tim brojkama odveć vjerovati, piše i na plotu....
btw, dao je Costa dobar link za provjeru brzine http://bandwidthplace.com/speedtest/ |
Da, 54 podijeliš sa 8, jer 1 bajt ima 8 bita.
@ Bran da iz Međimurja sam. |
Rijetko koji međimurac je na ovom forumu. Mislim da si ti prvi za kojeg sam čuo. U koju školu ideš??
|
SWpoji ti se na 1Mb/sec al ti i dalje skida 384/64 tak je i kod mene spojim se na 1mb i odem na stranicu gdje mozes testirat brzinu veze i ispadne ti da je to i dalje najsporiji ADSL
|
Citiraj:
Ja sam npr. spojen 100 mbit s routerom, a router tolko s modemom, ali i dalje imam "SAMO" 160kb/sec otprilike.Tj. najbrži DSL. Da mi je i veći upload... Sve ti to ide tako jer samo ograničenje brzine nije negdje u tom lancu, već u centrali "zatvaraju" pipu, tj puštaju ti kolko si platio.Kad bi se to isključilo...tko zna koliko bi imao, ja sam recimo 500m od centrale kabela. |
http://winfuture.de/news,18685.html
Ovdje skinete programčić (TDSLSpeedMgrv5_2.exe) koji vam cijelo vrijeme pokazuje brzinu vaše dsl veze. daunload i apload. žalosno je kad skužiš da imaš 300 a ne 384kbps. mislim, to skužiš i bez ovog programa al eto... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |