PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Witcher Enahnced Edition - quest problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=168210)

akagirl 27.11.2009. 22:23

Witcher Enahnced Edition - quest problem

Imam problem sa quest Beauty and the Beast, nakon što sam ubila salamandine vojnike u skrovištu i pokupila neki kamen, izađem van i počne filmić sa vukodlakom koji ubije još par salamandrinih vojnika, tu saznam da je to zapravo Vincent. Razgovaram s njim i imam opciju da ga ubijem ili pomognem da mu pomognem, da ga izliječim. Ja ga pustim da ode i filmić završi.
Tu je sad problem. Ja ostanem na tom trgu i ne mogu naći izlaz iz njega. Jel netko zna gdje je izlaz?
Svi izlazi su blokirani sa kolima. Dok je witcher tokom filmića pratio vukodlaka/Vincenta on je preskočio ta jedna kola iz našao se na tom trgu, ali više ne može van.
Pomoć molim!!!

Alph4Dawg 27.11.2009. 22:37

Hahaha,pa zar nije fora da razbijaš glavu? :chears:

akagirl 27.11.2009. 22:41

Ubila ga ili ne, opet zapnem na trgu i ne mogu naći izlaz van

Alph4Dawg 27.11.2009. 22:44

How about this?

akagirl 27.11.2009. 22:48

Misliš da se toga nisam sjetila? O, jesam, ali ništa, u svakom walkthrough piše da quest/filmić završi nakon razgovora i onda neka idem razgovarati sa Carmen.
Ja bi rado otišla s tog trga, ali ne znam kako?

Alph4Dawg 27.11.2009. 22:54

Onda ti imaš neku posebno modificiranu verziju Witchera,only for you :D
Mora negdje pisati...nemoj da ovako bolestan moram ić čitat umjesto tebe :O

akagirl 27.11.2009. 22:57

Nije modificirana, normalna je verzija. Stvarno ne piše, samo piše da je quest update i neka idem razgovarat s Carmen.

Alph4Dawg 27.11.2009. 23:03

Ono iznad je bila zeka. :chears:
Ajde,idem bacit oko,pa ću vidit ako nađem nešto što bi bilo od pomoći,a u međuvremenu ti možda neki drugi forumaš ustupi svoju pomoć.
:goood:

akagirl 27.11.2009. 23:08

Hvala na pomoći, ne treba, našla sam filmić na youtube koji pokazuje kako izaći, ima jedna vrata koja nisu lako uočljiva

filmić

ivan77 09.09.2010. 16:43

ljudi , jel mogu nešto "ozbiljno zeznut" kod lika u razvoju onih skillova prilikom leveliranja. Podsjećaju me na onaj sfera-sistem iz FINAL FANTASY X, XII , XIII . Igram na hard i ne bih htio zafrknut lika. Il s euvijek može dovoljno grindat da se "sve riješi":D

Amepshi 09.09.2010. 16:50

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1727202)
ljudi , jel mogu nešto "ozbiljno zeznut" kod lika u razvoju onih skillova prilikom leveliranja. Podsjećaju me na onaj sfera-sistem iz FINAL FANTASY X, XII , XIII . Igram na hard i ne bih htio zafrknut lika. Il s euvijek može dovoljno grindat da se "sve riješi":D

The Witcher je jedna od rijetkih igara u zadnjih nekoliko godina u kojoj mozes uzivati bez grca jesi li odabrao potrebne statistike svojeg lika. Prati pricu, rjesavaj sto vise questova, bavi se alkemijom, uzivaj u grafici - sve ce "leci" na svoje mjesto.

Mada iskreno, cak i na hard ces skuziti da igra s vremenom gubi na tezini ako revno rjesavas sve questove.

ivan77 09.09.2010. 17:29

THNX:D:D

dzeneral 09.09.2010. 23:10

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1727202)

Ne možeš skupit dovoljno talenata da razviješ sve skillove od početka do kraja, ali ne možeš ništa kardinalno zeznut. Tako da talente koristi na one skillove koji su ti najveća fora ili koji su ti najkorisniji.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54.