![]() |
Witcher Enahnced Edition - quest problem
Imam problem sa quest Beauty and the Beast, nakon što sam ubila salamandine vojnike u skrovištu i pokupila neki kamen, izađem van i počne filmić sa vukodlakom koji ubije još par salamandrinih vojnika, tu saznam da je to zapravo Vincent. Razgovaram s njim i imam opciju da ga ubijem ili pomognem da mu pomognem, da ga izliječim. Ja ga pustim da ode i filmić završi.
Tu je sad problem. Ja ostanem na tom trgu i ne mogu naći izlaz iz njega. Jel netko zna gdje je izlaz? Svi izlazi su blokirani sa kolima. Dok je witcher tokom filmića pratio vukodlaka/Vincenta on je preskočio ta jedna kola iz našao se na tom trgu, ali više ne može van. Pomoć molim!!! |
Hahaha,pa zar nije fora da razbijaš glavu? :chears:
|
Ubila ga ili ne, opet zapnem na trgu i ne mogu naći izlaz van
|
How about this?
|
Misliš da se toga nisam sjetila? O, jesam, ali ništa, u svakom walkthrough piše da quest/filmić završi nakon razgovora i onda neka idem razgovarati sa Carmen.
Ja bi rado otišla s tog trga, ali ne znam kako? |
Onda ti imaš neku posebno modificiranu verziju Witchera,only for you :D
Mora negdje pisati...nemoj da ovako bolestan moram ić čitat umjesto tebe :O |
Nije modificirana, normalna je verzija. Stvarno ne piše, samo piše da je quest update i neka idem razgovarat s Carmen.
|
Ono iznad je bila zeka. :chears:
Ajde,idem bacit oko,pa ću vidit ako nađem nešto što bi bilo od pomoći,a u međuvremenu ti možda neki drugi forumaš ustupi svoju pomoć. :goood: |
Hvala na pomoći, ne treba, našla sam filmić na youtube koji pokazuje kako izaći, ima jedna vrata koja nisu lako uočljiva
filmić |
ljudi , jel mogu nešto "ozbiljno zeznut" kod lika u razvoju onih skillova prilikom leveliranja. Podsjećaju me na onaj sfera-sistem iz FINAL FANTASY X, XII , XIII . Igram na hard i ne bih htio zafrknut lika. Il s euvijek može dovoljno grindat da se "sve riješi":D
|
Citiraj:
Mada iskreno, cak i na hard ces skuziti da igra s vremenom gubi na tezini ako revno rjesavas sve questove. |
THNX:D:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |