![]() |
(riješeno) Acer eMachines E725 - ne radi zvuk
Dakle, uredno su instalirani driveri za zvucnu, nema nikakvih gresaka, ali nema zvuka ni na zvucnicima ni na slusalicama.. Jel imao netko slican problem kada?? Uredno pustim mp3 i vidim da svira ali nema zvuka. :)Sistem windows 7x64!!
|
Prošvrljaj tu, možda ima odg.
|
Hvala Matt, ne pomaže ništa. I dalje nema zvuka.
|
Molio bi sve ljude da ako riješe sličan problem na ovom laptopu da jave rješenje. :)
|
Citiraj:
|
Sve je uredno instalirano!! U device manageru sve ok. Driveri instalirani. Upalim mp3 vrijeme ide nema zvuka. Upalim video slika ide nema zvuka. Nigdje nikakve greške ne javlja. U postavkama zvucne kartice istestiram zvucnike grafički pokaže koji zvucnik svira ali nema zvuka. :) strava. Fizički je laptop ispravan, na visti radi sve uredno a ja imam orginalni win7 ultimate x64 na njemu nema zvuka.
|
Problem i dalje aktualan!!! Da se napravim glup pa reklamiram laptop???
|
Win7 nije povukao drivere za zvuk sa neta? Imaš li uopće kakav device u postavkama zvuka (npr. Realtek ili ADI SoundMax)?
|
Pri instalaciji windowsa mi je instaliran zvuk. U device manageru sve uredno bez grešaka stoji realteka audio HD. The device is working i te gluposti. Ali ne radi!! :)
|
Pokušaj prikopčati vanjske zvučnike ili slušalice na lap.
|
|
Hvala Nikky, updatovo bios i proradilo sve!! Dakle, problem riješen!!! :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |