![]() |
Riješio se pištavog ericsson modema...
Eto, djedicu ericssona hm210di sam konačno uspio odrješiti DTu, i sad sam dobio siemens...
Ovo je blago za uši, a i ne grije se puno. Zanimljivo je da mi prelaskom na novu infru nisu htjeli dati modem odmah("djedica" je bio kompatibilan s novom infrom), već kad sam kasnije dovukao majstora, isposlovao sam da mi ostavi siemens. Dakle, oni koji imaju problema s bučnim ericssonima...znajte da je ovaj siemens C-010-I tih i ne grije se ni blizu ko ovaj stari ericsson. |
I subjektivno mi se čini bržim.
Ima bolji software i može se prišarafiti na zid |
Meni se pak također čini da se brže spaja.Mislim, kod starog ericssona je trebalo dulje da uspostavi vezu...
|
Ja opet imam Santis ADSL 100 modem koji je identicnog izgleda kao i taj vas samo sto ima Santis-ov chipset, neku vecu razliku nisam primjetio, zasad se spaja savrseno.
|
Ma meni je bilo bitno da se riješim pištanja...visoke frekvencije.Svi koji imaju taj ericsson, znaju o čemu govorim...
Uspio sam, to je najbitnije. |
A ja bas mislio mjenjat svog Siemensa za taj Ericsson (na UTP) zbog podrske za Linux al sad vidim da to nije dobra solucija po tvom iskustvu.
|
kak se je onda taj erikson grijal???
Po meni je ovaj C-010-l i te kak pre topli, a da ne velim da mu je onaj promitivni ispravljač kaj ide uz njega po mom ukusu isto pretopli... |
Citiraj:
Nikako ne uzimaj to pištalo. I da odg na drugo pitanje... ericsson se GRIJE, i siemens isto, ali PUNO manje...govorim iz iskustva.Inače je taj ericsson bio sve 5. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |