![]() |
(riješeno) Roze linije i crtice na ekranu
Na ekranu mi se pojavljuju roze crtice i linije a do pointera od misa kada se priblizim tekstu ili kad se pretvori u pjescani sat do toga pojavi se crta koja tu inace nesmi bit. Nadalje kada udjem u neku igru slika poludi kao da se kristali lete i muti se i iscrtkano sve postane.
Ovo mi se pocelo desavat nedugo nakon sto sam spojio paralelno s monitorm i Panasonic Plasmu hdmi na dvi. Takodjer slika je pokvarena i na monitoru i na plasmi tako da to iskljucuje monitor. Takodjer sam disabla graficku karticu tako da sam ostao na maticnoj ploci i problem je ostao isti.:hitthewal: Ako neko ima slican problem ili savjet bio bi jako zahvalan!:care: Graficka je Radeon 9600xt 256Mb,monitor samsung 22'',a plasma panasonic 42''. |
A kakva je situacija kad ostaviš samo monitor uštekan u komp? Za početak počisti sve što ima veze s display driverima s Driver Cleanerom u safe modu i nanovo instaliraj friške drivere.
|
Da, nije memorija grafe? Ipak grafa nije u cvijetu mladosti.
E jel ti grafa klokana? |
Citiraj:
|
Aha, ja krivo shvatio.
|
evo sam iskljucija dvi izlaz koji ide na plasmu,opet isto. graficka mi nije clockana. a sad cu provat reinstalirat drivere,iako san to vec jednom prova. Jel moguce da je riknija neki ventilator?
EDIT: nista ne pomaze...sad je jos gore...mozda je ipak graficka riknila |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Možeš još eventualno probat stavit neki novi bios na grafu. |
Definitivno grafička. :chears::chears:
|
evo graficka disableana i cini se da je stvarno bilo do nje...kupit cu novu jer je sigurno sada jeftina ionako je ostarila,pa samo da vas jos pitam da li se isplati sa ebaya uzet ati radeon 9800pro 256Mb za 50dolara,ili da kupim ode negdi pored splita? hvala!
jel smin ovdje stavljat link sa ebaya? |
Evo ti 9600XT za 200kn.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=166548 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vec sam narucia radeon 9800pro 256Mb........240kn sa postarinom ukupno...nisan ni zna da ode ima trznica...za ubuduce cu je iskoristit ako bude tribala! hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:32. |