![]() |
moha pacifik as.
da li medal of honor p.a. može da radi na amd 1700 , ati 9600xt 128mb , ddr 512 266mhz?
|
morao bi ...
|
U cemu je problem ?
sve bi trebalo radit , ak mom frendu radi na : AMD Athlon K7 850mhz MSI k7 Ultra 384 ram geforce 5200FX 64MB ram normalno na low detaljima ALI BITNO DA RADI |
Re: moha pacifik as.
Citiraj:
Meni radi na starom kompu 1ghz, 384mb ram, gf4 mx 440 Sve low, sve najjadnije kaj može, ali se može igrat :) dakle, go for it |
Re: Re: moha pacifik as.
Citiraj:
ili si možda mislio na nekaj drugo (ovo je onaj MOHA kaj je na 1 cijelom DVDu) |
Re: Re: Re: moha pacifik as.
Citiraj:
A onda sam mislio na krivo.. Ja sam mislio na ono kaj je na 2 CD-a (to je onda valjda nešto starije), malo sam zabrijo Očito onda nismo mislili na istu igru |
Da krivo si mislio. Ovo je Pacific assault i zahtjevan je ko sam vrag. Meni na konfi iz sig-a radi ali trza ko lud-no ja pretjerujem s detaljima i rezolucijom:D (neda mi ju se sad igrati na medium kad za 20-tak dana dobivam(kupujem) novu masinu)
|
Da, definitivno sam fulao
Nakon što me BLack Dragon prosvijetlio, malo sam se raspitao kod frendova i nabavio od jednoga tu PA verziju. I vidim da je dosta ztahtjevno. Na mojem Amd xp 2800+, giga rama, 9600 XT 128mb, blablabla nikako nemogu pouvč u Ultra high i to me bedira :) Ovkao moram igrat na većini na high pa mi zna bit malo usporeno nekad.. blje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |