![]() |
Ozone smog, gamerski kicasti mis...
http://www.guru3d.com/article/ozone-smog-review-test/1
mis mi djeluje kicasto i "plasticno". inace na papiru ima dobr karakteristike, autori clanka su ga dobro ocjenili ali izgleda kao mis iz transformersa, svjetlucav, lakiran, neprivlacan... |
FUJ izgled... :S
|
izgleda jeftino, da ne kazem droljasto :D
|
Baš mu pristaje ime:puke: Smog :D
|
eto novog artikla u kineskim trgovinama:goood:
|
a doduše neki gamerski miševi iz logitecha isto nisu baš vrhunac dizajna i ljepote...
sve u svemu da mi stoji dobro u ruci [ergonomski] ja bi upotrebljavao čak i hello kitty miš :D al jbg-a...za sad ipak ostajem na mx revu btw pretpostavljam da su ga ovako crnog s takozvanom "signal red" bojom napravili da bi ti u praktički ful mraku mogao pogoditi tipke...dobra ideja...ali pod imalo svjetla je svejedno nekako ewww |
Meni moj LX7 sasvim dobar od kad sam se navikao na njega, čak je i fino težak u ruci...
|
Fantastichan mis. :D
|
nebi ga štapom taknuo
|
|
Citiraj:
Ja bih radije još dodao 50kn i uzeo DA http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=167210 ili novi Krait za 260kn :) |
Taj smog...Kao igracka neka,uopce mi se ne svidja :S..Ali vjerujem da performanse opravdavaju izgled :)
|
Izgleda kao igracka za klince do 5 godina, one crvene tipkice izgledaju preuzasno, ove ''ergo'' plastike oko njega kao da su nastukane i zakeljene samo....uglavnom generalna katastrofa...
Jedino sto mi je veliki upitnik, su keramicki klizaci (neograniceni vijek), ali koliko su bolji-losiji od teflona, to je pitanje?? |
Koji ružan pacov. Sviđa mi se. :D
|
Grubi obrisi miša, baš me zanima kako leži u ruci.
Ali glossy plastika, na to sam alergičan :D |
Idealno za kićenje bora sad u ovo blagdansko vrijeme :D
|
Mis je bas gaymerski..
|
Ergonomija je jako upitna stvar, prava ergonomija mislim, nemamo svi jednako veliku ruku i tak, neki od kakti ergonomskih štakora (imao sam miševa dosta u životu) su meni bili koma, a inače ovi "izuzetno nesimetrični" su mi banana jer ja igram ljevom rukom sve shootere tak da ono...
|
Citiraj:
Lijeva i desna strana se moze zamjeniti :kafa: |
Ne kontam na kaj misliš? Da kupim "ljevog" ergonomskog ili kaj?
Mislim to em nije baš da ima svuda em mi onda ne paše za obično kliketanje koje radim desnom a imati dva miša na stolu mi je bzvz... |
Citiraj:
|
Meni se svida ma da jedino ta glossy plastika.. al opet ako sam ju davno prezivio na MX1000 ne vidim zasto ne bi mogao i na ovom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |