![]() |
wlan
možemo li se ja i susjed koji živi kat poviše mene spojiti samo s 2 pci bežične kartice
|
Mozete probat... :D
salu na stranu... u teoriji bi to moralo radit... praksa je nesto drugo... koliko su vam racunala udaljena jedno od drugog... ima li prepreka (debeli zidovi i to...)... ako ste toliko blizu zasto ne ic na UTP? inace, canyonove WLAN kartice imaju najbolji omjer cijena/kvaliteta... ( citaj jeftinjak za mase... a dobar... ).. |
od mog do njegovog komp udaljenost je kojih 10-15m. dosta mi je kabela u sobi pa mi ne triba još jedan. zidovi su debeli 5 cm(unutrašnji)
|
cisto sumnjam da su ti zidovi 5cm debeli
to bi i musica probila kad bi se zaletila u zid ispod 10-15cm nista |
Vjerovatno su mu pregradbeni 5 cm, a nosivi 20 ,15cm
|
Citiraj:
|
mislim da je trosak manji za UTP ;)
UTP kabel je 2kn/metru mreznih kartica ima od 20kn navise :) |
Citiraj:
uglavnom kako god da okrenes to je tu negdje... WLAN je super rjesenje i moralo bi raditi... |
dečki hvala na trudu,ako koji put dođem u mjesto vašeg stalnog boravka častim vas:beer: sokom
|
Citiraj:
kol'ko para, tol'ko muzike... |
ima li tko iskustva s asus WL-138G karticon
|
Citiraj:
Imam i PCMCIA i PCI verziju iste. |
Trash... slazem se u potpunosti... ove Canyonice na ralink chipsetu rulaju... imam 2 pc card varijante i s linksysom rade ko blesave... uskoro cem uzet i pci varijantu za server... ali dobro, taj server mi je rak rana... vec se tresem...
uglavnom ova kritika povise tebe se ne odnosi na novi canyon... tek da se zna.... |
ja sam kazem sta je on reko... covjek je jednostavno nezadovoljan s njom. a sta's...
|
Nadovezao bih se na izbor kartice za wifi. Vrlo dobre, pa i odlicne kartice su od D-LINKA, s time da se uzima sa ATHEROS chipsetom. A moze i proci "bilo koja" kartica a atherosOM
|
@Toc, sve to i nije razlog da dizes thread 2 godine star : bonker2 Di ga nadjes samo :D
|
O Bpže..pa di ovo iskopa.
Toc podigo si pola starih tema, dosta s nabijanjem postova... Lock! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:50. |