PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Pitanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16571)

Brudala 21.01.2005. 12:56

Pitanje

Unaprijed samo da rečem da ovo ne shvaćate kao reklamu,i ako je moguće da ne završi sa svađom.

Ovako namjeravam otvoriti forum o overclockingu sa domenom overclockers.hr,trenutno je testna faza i forum je na mom serveru na linku (censored),upload 384kbit/s,e sad zanimalo bi me i vaše mišljenje ovdje na pc ekspert forumu,dali je to dobro,otvarati takav forum.
Naime kroz ovo bi htjeo zamoliti sve vas koji želite sudjelovati u tom projektu da mi se javite na msn bruda_20@hotmail.com ili mailom na stifler_20@gmx.at,već sam skupio par ljudi koji bi pomogli da se ostvari taj moj "san" o prvom hravtskom overclocking forumu.

Unaprijed hvala svima!

Još jednom ovo nije nikakva reklama!
TNX

gospar 21.01.2005. 13:12

ali taj forum vec imamo ovdje i svi eksperti u hrvatskoj su ovdje mozda si zakasnio

LorD ClockaN 21.01.2005. 13:25

Re: Pitanje

Citiraj:

Originally posted by Brudala
već sam skupio par ljudi koji bi pomogli da se ostvari taj moj "san" o prvom hravtskom overclocking forumu.

Što kaže??? Prvi hr OC forum. LOLčina

A šta je ovo na kojem si sad postao???
Možda i nije prvi, ali...

CatKiller 21.01.2005. 13:38

Prvo - Optimiziraj stranicu za manju rezoluciju jer je na 1024x768 preširoka i moram scroolati horinzontalno...

Drugo - Trebalo bi malo suzbiti rubrike da nema toliko rupa među njima, npr. možeš napraviti "Overclocking" pa unutra ubaciti i procesore i matične i grafičke...

Treće - Ove dolje sličice sa raznoraznim proizvođačima su pretjerivanje, čim manje to bolje, minimalizam i ergonomija bi ti trebali biti prioriteti !

Toliko od mene za sada, ko zna, možda vam i ja priskočim :beer:

@Gospar

Ja znam brdo ljudi koji znaju sve i svašta i nikad nisu ni ni prismrdili PC Ekspertu....

@LorD ClockaN

Mislim da je prvi bio IMF , tamo se o OCu, vodenom itd. raspravljalo još davne 2000...

BTW Tamo sam i ja bio i sakupio nekih 1000 postova, ali im se raspala baza i od tada me nema...

gospar 21.01.2005. 14:27

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Ja znam brdo ljudi koji znaju sve i svašta i nikad nisu ni ni prismrdili PC Ekspertu....
njihov veliki gubitak, ja ti takve ne priznajem, amateri :D

komer 21.01.2005. 19:18

cini se ok,ali definitivno one slike nekak smanji,a i rezu,a cuj probaj sa tim pa ces sam vidjet,ima ljudi koji bi pomogli,samo neznam kaj zelis sa tim forumom?sve je tu,jedina zamjerka moja,je da fale ti neki modovi,hardware,software,malo pogledaj na XS pa ako bude slicno bit ce dobrro,jer je na hrvatskom:)

vex 21.01.2005. 19:44

fali to da mogu postat gdje se neki crack može naći, skinuti saftver i ostale " ilegalne" stvari.

Razumijem ekipu ovdje , ali volio bih kad negdje dođem da smijem pitati gdje se može skinuti zadnji crack od recimo "avast antivirusa" .

mislim da 95% ljudi na ovom forumu ima sve ilegalne progame, igrice itd.

osobno nemam nijedan origigi program, ne zato što neću da ga kupim, nego zato što ću se radije obući za tu lovu, jer love nitko nema dosta

Brudala 21.01.2005. 20:28

Citiraj:

Originally posted by komer
cini se ok,ali definitivno one slike nekak smanji,a i rezu,a cuj probaj sa tim pa ces sam vidjet,ima ljudi koji bi pomogli,samo neznam kaj zelis sa tim forumom?sve je tu,jedina zamjerka moja,je da fale ti neki modovi,hardware,software,malo pogledaj na XS pa ako bude slicno bit ce dobrro,jer je na hrvatskom:)

Da hoću sredit ću to,hvala vam na podršci,samo ako biste mogli poćeti postati tamo jer niko neće postat ako nema tema.

TNX :beer:

Brudala 21.01.2005. 21:09

(censored)

Sredio sam izgleda malo i smanjio rezu:cool:

Virus7 21.01.2005. 22:46

Citiraj:

Originally posted by vex
fali to da mogu postat gdje se neki crack može naći, skinuti saftver i ostale " ilegalne" stvari.

Razumijem ekipu ovdje , ali volio bih kad negdje dođem da smijem pitati gdje se može skinuti zadnji crack od recimo "avast antivirusa" .

mislim da 95% ljudi na ovom forumu ima sve ilegalne progame, igrice itd.

osobno nemam nijedan origigi program, ne zato što neću da ga kupim, nego zato što ću se radije obući za tu lovu, jer love nitko nema dosta

vex budes ti sad najeba.. kad te vide ovi nasi lesinari!!!! :D :beer:

Brudala 22.01.2005. 00:18

Evo možda vas zanima,napiso sam nešto malo:D
(censored),

sbp 22.01.2005. 00:28

Ok, ovo je reklama, i kao takva zakljucavam topic, brisem url-ove a tebi b(r)udalo zadnji, al fakat zadnji zuti pred iskljucenje...

horza 22.01.2005. 14:12

evo samo da nadodam da je bruda otvorio još jednu temu koja je obrisana jer je ćesme.

pošto je sbp dodjelio zadnji pred isključenje, prepuštam mu čast da se primi za padže i izvuče i crveni.

ljudi (posebno SBP) sorry kaj sam brudi dao priliku. neće se ponoviti tako skoro.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:14.