![]() |
Unknown CPU?
Ljudi pomagajte.
Naime kupih ploču AN7 i Mobilca 2400.Problem je u tome što Mobilca kad ga ploča stavi po defaultu na 800MHz....ima i u Biosu, prepozna ga kao AMD Mobile i u Windowsima u sytemu.A ako promjenim množitelj i ostalo kad ga postavim na frekvenciju od makar 1.8....nakon restarta i u Biosu i u Windowsima u System....ispiše Unknown CPU. Skino sam novi Bios,verziju od 23.11.2004. al nepomaže. Pomozite. Hvala. mcukljas@foi.hr |
Re: Unknown CPU?
Citiraj:
Pretragom PCE foruma bi odmah nasao odgovor, google da i ne spominjem. |
...da jedino što sam našao to da je stvar u biosu, da bi trebao staviti neki novijeg vijeka.
|
Sad sam ga stavio na 200 X 11. Ma j....kompjutere.
|
i ko ce drugi nego foievac
pa covice to ti je struka ne kazen da moras znat sve o procesorima ali imas predmet cije su kompletne vjezbe posvecene samo pretrazivanju interneta pa daj malo iskoristi steceno znanje |
Citiraj:
|
eeee....eeee. ;) Da.Baš tako...doduše sam na početku faksa.Parcijali 2ge, sje...me matka, to mi je jedino ostalo, to me pokopalo
Ok, u pravu ste vi sve to, samo što ja i dalje imam Unknown cpu.... AMD Mobile (Barton) 2400+ AN7 2 X 256 DDR Kingmax Trenutno stanje: Unknown CPU: Core speed 2400 (218 X 11; 1.75V) 42 C, Bus speed 436MHz, memory frekvency 218 MHz. |
Po meni je normalno da je CPU unknown, jel ne postoji "stock!" procesor tog FSB-a i mnozitelja koji si ti stavio
I moj je bio unknown dok nisam ukljucio cacke, sad ga vidi ko 3200+ jel je bas tocno na setinzima od 3200+ |
Citiraj:
Predpostavljam Divjak :D |
1 privitaka
Gospođa profesor B.Divjak
Dobra predpostavka, ;) . Nekužim ovo "dok nisam uključio CACKE", šta ti je to?? Jasno je meni to da neprepoznaju, i zbog čega, al morao sam dalje tražiti, jer sam ispao glup pred VAMA s foruma. |
tocan navod je "dok nisam ukljucio CACHE"
pardon, :beer: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |