![]() |
soc.754 iskustva ??
Naime, posto su ocigledno sve 939 ploce na odredjeni nacin bugovite ,a meni je hića kupiti novu konfu (zelio bih A64) odlucio sam se za soc. 754 (posto ne planiram mijenjati komponente u buducnosti).
Pitanje je kao i u subjectu : ima li tko iskustva sa pouzdanoscu spomenutih ploca posebice EPOX 8kda3j i 8kda3+ ?? Ima li tko mozda kakvu drugu preporuku za 754 ?? |
DFI Lanparty ili Soltekicu, i deri
|
Dojmovi su jako dobri :)
Isto bi ti preporučio DFI Lanparty ili Soltekicu! Realno gledajući teško pronalazim razloge da daš 300kn više za DFI u odnosu na Soltekicu... 3000+ i Soltekica (bez dodatnog RAIDa jer to fakat nikom ne treba jer imaš SATA od nVidia-e) su ti Best Buy što se mene tiče... edit: Pa kako sam uspio zaboravit uber ploču za S754 : suicide Chaintech ZNF3-250 ! : nuts : |
DFI Lanparty
|
Ima mi frend Soltekicu, onu koja ima samo sata original od nvidije,
Zadovoljan super |
Imam i ja 754 3000+ na Gygabyte 8KNS pro sve je ok osim što i ova ploča ima svoje bube i kad ih uočiš sve je ok , a ja ću ovaj tjedan bez straha uzeti 939 na ASUS -sli platformi ak nešto ne šljaka to biosi srede !
|
Ja sam s svojom zadovoljan. Puno je para bat jebiga. Odličan zvučni čip (Envy24PT), punooooo opreme i stabilna mi je do bola. Ploča je za ono, izvadi iz kutije naštelaj je i udri. Nisam je pogledao od kad sam je kupio. A silovao sam je prvih par dana, podnosi sve i svašta.
|
Zar nije MSI NEO2 platinum socket 939 sada ustvari ok ploca? Kad vec covo ne misli dugo mjenjat? Samo pitam.
|
Kad smo vec kod 64 ploca, koja je OSJETNA razlika izmedju 754 i 939 ??
i ima li sad konacno koja sa stabilnim BIOS-om ?? |
ja imam gigabyte k8ns i zadovoljan sam,ali kod athlona 64 moraš pripaziti i na napajanje
|
ja vec trosim nekih 2 mjeseca DFI lan party i mogu reci samo pohvale za cijenu koju sam platio
Sad mozda nebi bilo lose da se malo strpis da dojde i kod nas DFI NF4 za 939... |
DFI lanparty definitivno!!!
|
Citiraj:
|
dfi lanparty je najbolja ploča za s754 ali zašto bi je netko kupovao i dao 250-300kn više ako ne namjerava oc-at na fsb300, ako mu ne trebaju 4 sata kanala itd... a ja osobno ne bih dao 250-300kn više samo da mogu reć da imam lanparty... moj izbor bi bila jedna od bestbuy ploča, dakle u cijenovnom rangu oko 600kn: chaintech vnf3-250, epox 8kda3j, soltek k8an2-gr... (navedeno abecednim redom :))
|
Kakve su nakraju KDA3J, tu je bilo više revizija. Jel ima tko tu ploču?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:05. |