![]() |
gta: san andreas
Zna li tko točan izlazak ove igre za pc
|
|
To neznaju ni sami autori:D
Imas PM kamikaza206 |
Zna se odavno.
Izlazi 10.06.2005. |
Citiraj:
Nek napisu When is done! kao Blizzard ili katkad Bioware i Lionhead i svi mirni jer doista ce izaci When is done:beer: |
Zato sto je sony kupio pravo da godinu dana prodaje gtasa na ps2 prije bilo koje druge konzole i PC-ja.
Vec bi ga igrali i na PCu. A ovaj datum je potvrdjen od rockstara sigurno. |
Citiraj:
Pa to je za pol godina... Ima da ga u tom vremenu srede do savršenstva...:smoke: |
Frend je na ps-u vec proso igru , a mi na pc-i ju ni nemamo
: Machineg SONY |
jako sam nestrpljiv sto se tice ove igre. :smoke:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Digao si iz mrtvih thread ni manje ni vise nego star 19god. Da bi postao sliku i smiley.
|
Ovo je za ban :banned:
Anyways da ne bude skroz uzaludno, san andreas remastered je free na ps+ |
Citiraj:
dali je protiv pravila ? nije. slika odgovara tematici teme. valjda smijem komentirati temu koju ja želim... eto igram San andreas, pa sam postavio sliku... https://i.ibb.co/RgTCLcb/451338106-4...13395108-n.jpg |
Cekam mobilnu tj netflix verziju pa krecem sa prelaskom
|
ta verzija će biti bolja od ove remaster ? :D
|
Probao sam remaster na PS5 ... pa čak i kontrole su nešto skroz treće, doslovno neigrivo.
|
Citiraj:
|
Znam al neigram na mobitelima, cek pc patch
|
Ne želim kvariti dječačko oduševljene sa ovom igrom radi nekog debilnog remastera.
GTA San Andreas, pored svih današnjih čuda optimizacije, grafike i ne znam čega sve ne, najbolja pc igra svih vremena. Otkrivanje open world igara, s tolikom mapom, toliko raznovrsnim gradovima i selima, s toliko mogućnosti od pucanja, penjanja, skakanja, vožnje svega i svačega, ka*anja kurvi u autu itd itd itd je u ono vrijeme bilo ravno putovanju u svemir. Hvala Rockstar Gamesu! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |