![]() |
VIP mobile internet
Bok, imam ono vipov internet, tj onu connect karticu koja ide u PCMCIA slot
i sad, kad ju ja ocu staviti u svoj laptop hp6735s, uopce mi ju ne prepoznaje dok bratic ima stariji laptop i njemu radi sve normalno oba imamo windows xp i stvarno ne vidim u cem bi bil problem pogledal sam i drivere, no nema nist za skinuti kaj bi mi posluzilo ideje ? hvala |
- sprčkana instalacija os - a ?
- pcmcia bus u winsima prepoznat, inst. drajver, uključen (enable) ? - u BIOS - u pcmcia uključen (enable) ? |
Citiraj:
nemam ponuden driver na hpovim stranicama za instalaciju pcmcia dok ubacim, windows ne prepozna, niti mi ne svjetli da radi kartica u biosu ukljucen, tj. ne pise mi bas pcmcia nego nekak drugacije, ali mi je sve u biosu dobro stvarno nemam pojima zbog cega je ovo... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako ti bratic ima "stariji lap" onda je pcmcia kartica koja nije kompatibilna sa tvojim express card slotom.
|
njemu ide recimo skroz unutra, a meni samo do pola, a onak škljocne dok sjedne i to
|
Ne, ne, i ne.
Imas express slot u koji nejde pcmcia kartica. Uzmi lampu i pogledaj unutra u slot i vidjet ces manji konektor. http://www.usbnow.co.uk/images/expre...s-compared.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
|
puno hvala svima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |