![]() |
Front panel - slušalice ne rade
Kada ukopcam slusalice u front panel(rozi ulaz) uopce mi ne zeli reproducirati zvuk preko njih.
kada odem u Realtek Manager ne prikazuje mi ih kao ukopcane uopce. U cemu bi mogao biti problem? |
mozda je u biosu iskljucen front panel, probaj prvo to.
|
Ukljucen je, usb radi normalno.
jel treba mozda iskljucit zvucnike ili nesto? |
Pa jel ti spojeno na MB?
|
ne zvucnici bi se trebali sami iskljuciti cim ti u front panel ustekas slusalice ali mozda imas neki bug. probaj istekati pa ces vidjet dalje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zeleni ulaz :chears: Nino@ spojeno je, radilo je prije god dana kad sam zadnji put koristio prednji ulaz :D |
Citiraj:
EDIT: Jel ti radi mikrofon? |
Reko jesam, ukljuceno je.
Na front panelu USB radi tak da nije iskljucen. Neam sluske sa mikrofonom, imao sam kazem prije god dana sluske sa mikrofonom i radilo je sve za 5. Sad trebam sluske u kompu i kad ono kifla, ne radi. Mozda je vrisnulo? Al opet gledam MP3 mi se puni preko front panela i kad god ustekam bilo koji usb na front cita ga normalno. |
Molim te prestani trkeljat o front usb panelu. Kakve pobogu on ima veze sa zvukom?
|
Citiraj:
Tak da još imam i predpojačalo:D @ Nino Istina, ak si malo bolje pogledao od USB panela i Audio panela ti idu različite žice, tak da ti oni ne ovise jedni o drugom, osim kaj su na istoj prednjoj ploči. |
Citiraj:
Uglavnom ustekani su svi ulazi. A u Biosu je posebna opcija zvuka i usba prednjeg? |
Koja je postavka u biosu za audio? HD audio ili AC97
|
Citiraj:
Sad sam uvidio da na zvucnicima imam ulaz za sluske pa cu to koristit. |
Nisam sad za svojim komp (trenutno sam bez neta, no nebitno).. Vidim da je Gigabyte ploca u pitanju sto je sa onom opcijom da se disejbla (ne reproducira sound) na front panelu ako je zada na rear vec nesto prikljuceno? Znaci ovo gledas u "Realtek HD Audio Manageru"!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:18. |