![]() |
(riješeno) Acer Aspire 5520 se gasi
Neznam jel ovo softverski ili hardverski problem, al gore navedeni laptop se gasi sam od sebe, naime, krenul sam ga formatirat, (prvo sam izbrisal D particiju i napravil novu, koju sam planiral formatirati) krenul instalirat windowse na C, formatira C i dojde do cca 80 posto i vgasi se sam od sebe, upalim ga, pocne raditi, vrti CD, šrota, i nakon nekog vremena se vgasi. Zvadim CD-a od windowsa, upalim ga, dela normalno, sve kaj je bilo na C-u, gore je. Probam ponovo s CD-om, opet ista prica. Opet ga upalim, zvadim CD-a, odem v bios, gledam tam (makar neznam kaj gledam) i opet se ovaj vgasi.... Ako ko ima bilo kakvu ideju, recite, ja neznam kaj da delam...
|
jel ti se pale ventovi od lapa?
|
.ja sam jucer instalirala windowse xp na tom istom laptopu, i isti problem, počne instalaciju pa se ugasi na pola kopiranja file-ova, pa u drugom pokušaju nekako kopira instalacijske file-ove, resetira se i započne instalaciju, i onda se opet samo ugasi odjednom..onda sam bacila vistu ultimate i instalacija je prošla iz prve bez problema..tako da - probaj vistu staviti, pa vidi hoće li ti krenuti..
|
probaj u biosu nastelat hdd na ide mode!mislim da je u tom kvaka!pomislio sam da je kvar neki,ali verojatno je ovo samo!
|
Citiraj:
da je to u pitanju, instalacija bi se uvijek prekinula na istom mjestu, i to kada bi se trebali učitati diskovi da se odredi na koji će ići windowsi, i bacio bi error poznati da ne može naći hard disk itd. .u ovom slučaju ne baci nikakav error, instalacija prestaje u različitim dijelovima instalacije, čak i nakon što se file-ovi kopiraju na disk (znači da disk prepoznaje i da nije ide mode problem).. |
frend radi u komp servisu, bil je laptop kod njega, ispuhal je prasinu, promijenil termalnu pastu, sad sve ok radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |