![]() |
omega ili catalyst
dali korisiti omegu ili standardne catalyste? sta je bolje za igre?
|
Hm ja trenutno imam najnovije omege, a prije toga sam imo uvjek kataliste...
stose tice igara, nisam osjetio nikaki boost, al nude dosta novih opcija... |
Ja isto nisam neku razliku skužio, jedino što je Radlinker dosta dobra stvar.
|
Pa dobije se dosta u HL2 sa zadnjom Omegom, meni ne dela u igrama probleme, sve dela fino i za divno čudo ne svađaju se driveri sa MMC-om:)
|
nevjerujem da niste nista skuzili s najnovijim driverima , morate si dobro nastimat 3D,OpenGL i DirectX , ja sam dobil 50% bolje preformanse od svih drugih drivera, preporucam ti da si stavish omega drivere jer su najbolji
|
Citiraj:
i po stoti put omega nisu driveri catalyst su driveri koje omega samo malo modificira i ubaci radlinker i to je otprilike to |
u odnosu na obicne catalyst drivere , sta se odma pjenis ?:grrr:
:rambo: :argue: |
Citiraj:
http://blaze.ausgamers.com/utopiatec...ST&f=26&t=1303 |
takav je život
|
Re: omega ili catalyst
Citiraj:
|
imam 9800xt i uvijek uzmem u omega driverima naravno normal mode, jel to greska ili?
i kak je najbolje da stavim antialiasing, vertical sync i ostalo? ako neko ima 9800xt nek mi javi.. |
Citiraj:
Desni click, create radlink i uživaj. I da, uvijek normal mode pri instalaciji. |
da, al kak da odredim koje su najbolje postavke za svaku igru pojedinacno? i quality da drzim na performance ili quality? znam da na performance dobijem vise 3d mark-ova a mislim da negubim puno na kvaliteti ili?
|
Citiraj:
Kaj se tiče postaki same igre-moraš malo eksperimentirati i vidjeti kad će se grafa početi "gutiti". Bilo bi zgodno uvijek imati barem 2xAA i 8xANISO. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |