![]() |
X1900XT problem
U igrama mi se pregrijava, i baca spikove na ekran. Bilo da se radi o UT3 ili Combat Arms (ništa zahtjevno). Provao sam s najnovijim driverima, s čišćenjem ventilatora, i kad se temp navodno diže, graf ostaje hladna, samo se vent čuje da radi na najjače.
Graf je stara 3 godine i više manje je stalno taj problem samo nisam često je koristio za igre pa me tek sad muči :) Savjeti? |
promjena paste?
|
pa nisam, s obzirom da je tako više manje otkad sam je kupio, ali pokušat ću
|
Neki Accelero X2 probaj nabaviti ako ne pomogne promjena paste.
|
Links kaže 499,00kn. (nabava samo to izbacuje?)
Može li se naći nešto jeftinije?!? |
499kn? Pa kad su tek došli na tržište su bili oko 200kn :D
Nađi nekog polovnog, mislim da ti sad prodaje na tržnici netko krepanu x1950Pro baš s tim Accelerom za 70kn. Uzmi tu karticu, skini hladnjak i stavi na svoju XT. Alternativa ti je Accelero S1 :) EDIT: Ovo sa nabave ti je Accelero Xtreme za HD4870X2 kartice ;) Tebi treba ovo: http://www.imagesforme.com/out.php/i...ccelero.01.jpg |
hvala! :)
|
|
da sad en otvaram novu temu, imam gigabyte x1950pro za zalmanom i primjetio da mi se ponekad jave izoblicenja u igrama (u obliku duguljastih piramida, ko trnovi izgledaju ak me kuzite :beer:). i sta, isao mjenjati pastu, stavio as5. u atitoolu kad skeniram naravno pojave se artefakti, 2 tockice i pise error. pokrenuo sam igru (batmana) i skroz je sj..ana grafika bila , puno raznih boja i sl. sto se dogada, pregijava se jel? zasto ako sam promjenio pastu? nije valjda da mi crkava il nesto? :fuming:
|
Ne crkava... crkla je :D
|
ma nije jos valjda :) sad sam pokrenuo igru na 5 min i sve ok. ko zna kak bi bilo nakon 2 sata.. al atitool i dalje javlja errore..
|
Nova pasta i skidanje centimetara prašine su riješili problem za sada. Hvala!
|
Citiraj:
Ako se opet pojave čudesa na monitoru imaš još jedan hladnjak tu ;) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=160883 |
Slicna situacija je bil kod moje prije 2 godine negdje, pucanje tekstura, smece po ekranu, ati tool errori... Nije se pregrijavala, pasta friska. Probao downcloak i isto je bilo.Onda su krepali catalysti davala je sliku al se nisu driveri mogli instalirati. I za tjedan dana je crkla skroz. Bas je ono lagano umirala na mukama R.I.P.
|
evo da neotvaram novu temu pa cu postat ovdje, stari ima x1950pro...stavio sam mu w7 sve uredno sljaka jedino sto se hladnjak vrti na grafu na 100% a nigdje u ati overdriveu nevidim opciju da se smanji...moze pomoc???
|
Citiraj:
|
Probaj u Ati tray toolu.Jel se uopče može kontrolirati brzina venta?Na nekim modelima se ne može.
|
izgleda da ni riva tunerom nemogu, no nije cak ni na grafi vent zujio nego mali zujavac 60mm okreto se na 1300 RPM-a hvala na odgovorima
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |