![]() |
My Computer
Kad u My Computer kliknem na C: otvara mi ADCsee
vidi sliku::: Pitanje: kak da vratim na staro, da je prvo OPEN (a ne ADCsee)??? |
Pa čovječe ak te to tolko živcira uninstalliraj ACD see.
Mene isto taj program živcira.:fuming: Na navrate je debilan:clap: . |
Uzmi irfan view...ali to sta si napisao i nije neki problem,ne kuzim sta te to smeta...ali dobro svatko ima svoje.
|
Tako si postavio tokom instalacije. Malo čitanja a ne samo klikanje po next i Yes
Ubij me sada gdje se to u opcijama isključuje. |
Citiraj:
kak se nariktava taj poredak? kad kliknem desni klik na bilo koji folder ide: Open, Explore, Browse with ADCsee, Search... -onak kak treba biti a kad kliknem na c: ili d: kao na slici1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja iman acdsee 3.1 i to se mi se namista u tools meniu pod File associations pa tab context menu
|
Citiraj:
Jel postoji koja opcija u Windowsima di se to rikta... |
Pa čovječe kaj te to tolko živcira...:p
Ja bi već poludio da se prinem oko takvih stvari... |
Citiraj:
Kad kliknem dva puta lijevom tipkom miša na ikonicu c: ili d: ili a: ona windowsi ne otvaraju (open) već pokreću search ili u prijašnjem slučaju ADCsee. |
Idi na Tools->Folder Options i onda idi na File Types i tamo nađi Drive. Klikni na Drive i u donjem dijelu prozora odi na Advanced. E sad, ako ti se tamo među onim opcijama negdje pojavljuje "open" onda klikni na njega i idi na Set Default. Ako nemaš "open" onda klikni New, idi na Browse i iz C:\Windows izaberi explorer.exe.. Komandu nazovi kako god hoćeš i kad ti se jednom pojavila tamo među opcijama samo klikni na nju i onda na Set Default.. To bi otprilike trebalo biti to (jedino što će ti iz My Computera svaki puta kad napraviš doubleclick na C: otvarati novi prozor, ali nadam se da ti to nije neki problem..):beer:
|
@Madrfakr:beer:
Funkcionira samo kaj otvara novi windows :mad: mislim da ću moći živjeti sa tim :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |