![]() |
Koji gamepad preporucate-ultra jeftini?
Kao sto pise koji mi game pad preporucate.Sluzio bi za par partija Pro evolution soccera 4. U obzir dolazi do cca 50 kn....
Znam da trazim previse sta se tice cijene i da ne mogu ocekivati nista puno ali ono da cujem Vase misljenje... Ja sam pronasao ovo : http://www.mds.hr/catalog/product_re...ucts_id=36760& ima li tko drugu ideju? |
Gamepad SmartBox FT691 Dual Shock, 2in1 (PC-USB, PS2), dva motora za vrhunski intezitet vibracije, Turbo Fire tipka, kompatibilan s Win 95/98/2000/ME/XP OS, kompatibilan s DirectX
72kn Kupio sam ga nedavno i za te pare je odlican sumnjam da ces naci nesto bolje. Link |
Uuuuu.....za te pare mi se cini strava....bas mi je to trebalo kopija PSovog...
Puno hvala,odo ja sutra po njega... |
Da, taj kontroler je odlican, ali sam ja vec unistio 2 u 4 mjeseca, nekako su krhki, ali za tu lovu je definitivno najbolji, iako kvaliteta izrade L2 i R2 tipki i nije neka, a i prilicno je sklizak, ruke mi se prilicno znoje ako dugo igram
|
A da li ti garancija pokriva to sta si unistio ili si kupio nove?
Jer mi se cini da sam vidio da ima garanciju! |
Citiraj:
|
Ma taj je zakooon ... tako mi svi kažu ... ja se spremam već 4 - 5 mjeseci da i sebi jedan kiupim. Mislim ekipa koja ima PS koristi njega i na PC i na PSu jer ime je bolji i od onog SONYevog ... sad jel pretjeruju ili je u pitanju lijenost, ali vidio sam da ih koriste :D
|
Meni se sve to cini prekrhko. Najbolje kupit orgigi Sony pa adapterom spojiti na komp. Za njih znam kaj sve mogu prezivjeti :D
|
A kakav problem s tim imaš?:fuming:
|
Imam. koristim - 5+
:D |
Citiraj:
|
Ma stvar je u tome da ovo ide pod ostalo a ne pod probleme :D to kolegu ljuti ...
|
Koliko kosta taj adapter da spojim PSov gamepad na komp?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma nemas beda :beer:
|
Sori ako sam ovo na krivo mjesto postao ja sam mislio da ide tu...hvala na svim informacijama,ali nazalost nista od kupnje,TREBA UCITI! ali valjda ce uskoro i to ucenje prestati!
THANX! |
Garancija na smartboxov gamepad je 6 mjeseci. Kod mene radi vec punih 12 mjeseci:D .Preživio je padanje s kućišta, sa stola. Još uvijek dela ko beba. Moja preporuka. :beer: Fren je kupio nekakav od Logitecha za 200 kn koji nema motoriće i nakon par mjeseci mu počela štekat jedna analogna palica.
|
Sori ako sam ovo na krivo mjesto postao ja sam mislio da ide tu...hvala na svim informacijama,ali nazalost nista od kupnje,TREBA UCITI! ali valjda ce uskoro i to ucenje prestati!
THANX! |
Citiraj:
imam takvog gamepada vec godinu dana i da kosta 150 kn bio bi vrijedan tih para.... (inace frend je od zivcanoce skrsio njih 7 ) stoga manje zivaca vise pameti. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |