![]() |
Abit AN-M2, oštećen DVI konektor i virtualizacija ne radi - osnova za reklamaciju?
Kupio sam plocu od jednog momka tu sa foruma, tek sam ju istestirao neki dan, i neki problemi su osvanuli.
1. DVI izlaz na maticnoj je sjeban, baca zelenu boju, slika je sva titrava itd. - vga izlaz radi normalno - provjerio sam da nije problem u DVI kablu spajajuci eksternu pcie graficku, slika je onda odlicna. 2. Bios ne dopusta da se ukljuci 'Virtualizacija' na procesoru, tj, svaki puta nakon reboota vrati na disabled. - kopajuci po abitovoj stranici, nashao sam da je to pokrpano za jacu reviziju moje ploce an-m2hd, ali ne i za moju. - pokusao sam primjeniti an-m2hd bios, ocekivano nece. Sad u osnovi mene zanima (Posto ploca ima garanciju, a HG-Spot je u pitanju.) : 1. Jel ovo dovoljna osnova za furati to na reklamaciju? 2. Jel moram nuzno odfurati plocu u isti Hg-Spot u kojem je i kupljena? Hvala unaprijed svima na odgovorima. *edit : - mod sorry za section thread fail. - Analog (DVI) radi normalno, znaci maticna DVI izlaz - monitor VGA ulaz kabel i obratno. |
1. Da
2. Ne |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |