![]() |
stalno aktiviranje Internet Explorera
evo, stalno mi se aktivira Internet Explorer i gore piše 'free offer for you' i izbaci da skinem Registry cleaner, koji već imam.
Sad neznam kako da to prekinem, Najviše me naživcira kad igram onda izbaci na Desktop i pojavi se taj bullšit. Znam da je problem banalan al fakat nemam ideje kako da ga rjesim- prazno sam temp,pokrenuo spybot,nod... Pa dajte, bio bi zahvalan ako mi možete pomoć |
Postaj hijack log. O tome se već dosta pisalo pa pogledaj Costine upute o tome.
|
di da odem vidjet taj hijack log?
|
|
evo mene opet,snimio sam sve programčiće, i svaki stalno nađe nekakve probleme, ali mi se New offer for you! i dalje pokazuje,
Neznam kaj da radim,usred igrice baci na desk top i izbaci taj bullšit.Dajte recite jel ima još koja opcija? |
Pise ti u mome postu da napravis scan HijackThisom i onda njegov log posaljes ovdje. Mi pogledamo kaj ti ne valja i onda kad sljedeci put skeniras oznacis ono sto ti kazemo i stisnes "Fix checked".
HijackThis Prikazuje sumnjive informacije te ih sredjuje ovisno o tome sto korisnik odabire - (Ak' se ne kuzite u software, najbolje je postati log na newse ili neki forum gdje ce vam drugi reci sto oznaciti za popravak) (154KB) * Kopirajte ga u neki stalni direktorij, npr. C:\Program files\HijackThis\ tako da moze napraviti backup * Pokrenete HijackThis i stisnete SCAN * Kad izlista podatke stisnete SAVE LOG * Copy - pastate text iz log filea na PC Ekspert ili SpywareInfo * Kazemo vam sto treba maknuti * Opet pokrenete HT, oznacite nepozeljno i stisnete FIX CHECKED |
evo attachao sam log
|
Izgasi u Task Manageru:
C:\Program Files\Common Files\GMT\GMT.exe Ukloni: R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Stationery\Blank.htm O1 - Hosts file is located at: C:\WINDOWS\nsdb\hosts O1 - Hosts: 82.179.166.164 lender-search.com O1 - Hosts: 82.179.166.165 hot-searches.com O2 - BHO: myBar BHO - {0494D0D1-F8E0-41ad-92A3-14154ECE70AC} - C:\Program Files\MyWay\myBar\1.bin\MYBAR.DLL (file missing) O3 - Toolbar: My &Search Bar - {0494D0D9-F8E0-41ad-92A3-14154ECE70AC} - C:\Program Files\MyWay\myBar\1.bin\MYBAR.DLL (file missing) O3 - Toolbar: (no name) - {62999427-33FC-4baf-9C9C-BCE6BD127F08} - (no file) O4 - Global Startup: GStartup.lnk = C:\Program Files\Common Files\GMT\GMT.exe O16 - DPF: {14A3221B-1678-1982-A355-7263B1281987} - |
evo sve sam ih fixao al onaj windows host se nece uklonit.
I sad sam sve restarto i opet navalio internet eksplorer ali više nije 'new offer for you' nego 'use usa green card' Kaj sad, evo novi log |
Evo tek sad skuzih da imas instaliranu Kazaau. Ona ti inace instalira Gatora (spyware) i jos neke stvari. Makni je, restartaj komp pa opet posalji log.
Prije izrade loga jos pogledaj u Control panel > Add/Remove programs da li se nudi Gator? Ako se nudi napravi uninstall. Odlicni P2P klijenti su ti: Shareaza, E-Mule, DC++, WinMX... |
evo izbrisao sam i čini se da je sve ok al evo loga
|
Citiraj:
|
Costa.
Evo mene opet, neznam dal će se ovo Revive ili šta... evo opet mi se pojavljuju poruke, a nema Kazaa, skužio sam da je razlog svemu moj prijatelj koji dođe kod mene skidat pjesme s neta i pritom radi štetu pa evo log:( |
Daj mi posalji kako tocno izgleda ta poruka jer ovo je sve OK.
|
sorry kaj sam te tražio, bio sam to uklonio sa AdAware pa sam onda skeniro,Sve je OK:beer:
|
Može pomoć?
1 privitaka
Kaj da obrišem?
Unaprijed hvala! |
Ukloni:
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.uibwcuwvjccmyn.com/RxfFWB5/6E3DmjV3vsEi8H/9/pltBRgIIYW0GmxZlgt6NJb8pbyExa_Ap8Mnagy/.html O9 - Extra button: Free Surfer - {AFC3FA82-AD07-45cd-8B57-983435B9899E} - C:\Program Files\Free Surfer\FS20.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Free Surfer - {AFC3FA82-AD07-45cd-8B57-983435B9899E} - C:\Program Files\Free Surfer\FS20.exe Ovo ako nisi sam stavio, makni: O2 - BHO: (no name) - {484EE669-FDFA-B927-F820-B4609EE94C74} - C:\DOCUME~1\Ana\APPLIC~1\ENCBIK~1\Win Blue.exe O4 - HKLM\..\Run: [Math 2 Second City] C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\globalmodemath2\GLUE MP3.exe O4 - HKCU\..\Run: [Stop Seek] C:\DOCUME~1\Gordan\APPLIC~1\COOLAT~1\CLOCK WAIT.exe |
THX!
Thx na odgovoru!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |