![]() |
nVidia GeForce 8800GT i CoD 4 - konstantni frame dropovi
8800gt sa musashijem,256mb,temp ne prelazi 60c (najnoviji driveri) nikad ALI samo u cod4 imam konstantni drop fpsa svaki 5 sec za jedno 30fps...prvo sam mislio da je do OSa ali nakon stavljanja 7 opet isto ( xp je bio prije )...frend misli da je do grafe ja stvarno neznam,nisam reinstalirao igru....da to probam?
ostatak kompa je: x2 4000+,amd690,2gb.. |
osobno mislim da je prije do procesora, pogotovo ako je na def. imao sam slicnih gluposti sa 3600+ na 2ghz sa 7600gs, problem je rjesen sa intelom :).
|
da ga probam OC? jel možda gt overkill za proc?
|
lako moguce. ne kosta te nista osim malo vremena, pogledaj pa javis ;).
inace nemam ideje, ako je OS svjez, ako su driveri ok....... jedino neka nekompatibilnost, sto ne vjerujem u danasnje vrijeme. btw, nisi naveo koje je napajanje u igri. |
Evo da se ubacim samo sekundu. 8800GT je kod mene takve probleme radila u COD-u, veliki frame dropovi, kao 7600gt odprilike u performansama. Kad sam prešao na 3850 bam, sve ko po loju. Glupo je kod endivije spominjat drivere, ali neznam sto je drugo...8800gt je jaka kartuša . ;)
|
Citiraj:
|
evo slušajte dalje ove nebuloze....dođem grafu isprobat kod frenda,stavim ju driveri se dignu sve 5 i cod opet dropa,oke,maknema svoju,stavim njegovu i sad se i njemu to događa...sumljam da je do drivera jer kod mene su svježi OS
|
Hmm,cini se da je u grafi problem
|
probaj dvije-tri verzije drivera, ne vjerujem da je nesto drugo
|
Citiraj:
|
pa uvalio si mu drivere. ocistite sa driver cleanerom i stariju verziju probaj.
|
jesi probao stelat postavke u igri? ili uvijek isto namjestis?
|
Citiraj:
to sam i ja htio pitati...ali dok igras ukucaj u komandu /com_maxFPS 250 /cg_draw FPS 1 jer se to odnosi an multiplayer |
probao sam sve mjenjat u igri,digne se fps ali opet isto pada...sad isprobavam više drivera ali zasad nema promjena...nisu ni driveri
|
ono sto mi pada na pamet je mozda lag
ukucaj jos komandu /cg_draw lagometer 1 pa ces viditi ak ti se cesto zuto pojavljuje moguce da igrica na serveru trza |
ma nije do toga...sve je radilo dok GT nisam kupio
|
Meni se to dešavalo sa 3870, ali samo prvih pola minute igre isto ogromni dropovi, poslije sve oke.
|
koliko sam guglao nitko nije našao riješnje za ovaj problem....odlično -.-...stavio sam gpu u primarni stroj "Moj komp" i radi sve oke koliko vidim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |