![]() |
predložite mi igricu
možete li mi predložiti neku pucačinu tipa far cry?
|
Crysis.I nije igrica nego IGRA!Igrice su na mobitelu.
|
zar je bilo tesko koristiti google...
jednostavno odes na gamespot,pogledaj fps pucacine,ovdje pogledas sto korisnici misle o igri koju mislis igrati i skines vec sta http://www.gamespot.com/games.html?t...ers&platform=5 |
Nisi naveo s kojom konfom raspolažeš pa evo malo starijeg i novijeg... Clive Barker's Jericho, bilo koji COD, bilo koji Unreal Tournament, F.E.A.R., F.E.A.R. 2, bilo koji Medal of Honor, Serious Sam, Prey... Ako se još čega sjetim dodam ili će već netko od kolega poslije mene :) Uglavnom, krvi do koljena u svim navedenim naslovima :D
|
imaš tu na forumu puno tema pa razgedaj malo
|
Painkiller, hell yeah :D
Koja ludara od igre. |
Postal 2- zabavno jeeee...., imas Will Rock? stara al dobra i zabavna :), Quake 4? Doom 3? Duke Nukem 3D- moja prva pucacina :D grafika je prejebena :roller:, Tom Clancy-eve igre mozda? Ghost Recon AW i AW2?, Rainbow Six? Ili pak Wormsi? Unreal? i Crysis, naravno :), CoD MW 2 ce sad izac pa mozes to probat? CoD MW 1??, Ima ih..... Imas i na linku kaj je blava postal :) Far Cry 2? 1? Max Payne? Fallout 3 ? BAttlefield 2? 2142? 1943? Euro Force???? FEAR je Doink reko, imas Counter Strike? TO Crossfire?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e da jel mozete meni preporucit koju igru kaj ne treba shadere??? imam integrušu pa... ajde fala, sve osim ovih kaj sam nabrojal :) |
Ozbiljni Sam 1 & 2, uskoro i HD
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |