![]() |
instaliran windows 7- problemi sa fingerprint readerom i eject tipkom
Nisam bas ekspert pa molim pomoc..
Radi se o dellovom notebooku, studio 1535. Instalirao sam windows 7, pronasao drivere, instalirao i sve ok radi, osim... Javlja mi poruku "reader not detect", kada stavim cd sa driverima koji bi morali biti kompatibilni sa 7-icom, javlja mi error i instalacija stane (digital personal software). Takodjer mi vise eject tipka "ne reagira na prst" nakon instalacije, sve ostale tipke uredno rade na dodir... Kod readera pretpostavljam da ipak nemam potrebne drivere, ali nisam siguran, pa ako netko ima drugo rjesenje.., a sa eject-om nemam nikakvu ideju zasto je najednom prestao reagirati (malo me nervira svaki put klikati na eject)... unaprijed hvala:) |
hm.moj studio 1537 nema tih problema.kakvu sedmicu si stavio?dirano nešto ili ne?jesi napravio windows seven update?update povuče drajvere koji fale a ako ne..skini vista drajvere za 1535 sa dell stranice
|
Ovako
Start -> Control Panel -> System & Security -> Device Manager -> Biometric Devices -> Imao sam sličan problem na Lenovu i tako sam ga riješio. Zašto on sa automatic updateovima ne pokupi i ovaj driver, ne znam. |
kada sam kliknuo na update, javio mi je da je update vec napravljen. skinuo sam i drivere sa dellsupport-a ali ne pomaze, tj ne zele se instalirati, jednostavno prekine instalaciju.
kod instalacije sa cd-a javlja error 2753.The file, pa neki brojevi i tekst da nisu "marked for installation". |
vidio sam na windows 7 forumu da su neki stavljali za studio 1535 s 1555 i nekima je pomogli, ali pise da se probaju staviti driver s viste i podesis compatibility mode pod vista ako nece probaj sp1 sp2
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59. |