![]() |
Virtualna memorija
1 privitaka
Pozdrav
Imam pitanje oko virtualne memorije Zanima me jel sam ovo dobro postavio na C: particiji mi je 60 GB i virtualna memorija na slici a na D: particiji isto 60 GB i virtulna memorija mi je 100-100(100 najmanje i najvise,zanima me jel to dobro i jel treba sta mjenjat?) Znaci hdd je 120 GB i imam 1GB rama |
virtualna memorija
Stavi na C: početak 3000,kraj 3000 i nema frke,na D. O
|
a jel ovo nije malo malo za D: (samo 100)?
|
Virtualna memorija se po linux poučku stavlja u dvostruko većoj količini od radne memorije na posebnu particiju. U Windowsima se može staviti na startup ili neku drugu.
Po Photoshop poučki swap ne smije biti na startup particiji. Stavi 2000 mb na d: particiju ili kreiraj jednu takvu. |
postoji mišljenje da je pagefile najbolje postaviti na drugi fizički disk, naravno na vlastitu particiju. no to očigledno sve ovisi o ukusu vlasnika. :D meni je pagefile bio isključen dok mi je dosadilo kaj mi photoshop prigovara da nema pagefilea. onda sam ga uključil, tek toliko da imam mira. :D
p.s. ako nikada niste imali instaliran croatian language interface pack za XP, propustili ste Straničnu Datoteku. :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |