![]() |
Ima li Patriot Xporter od 16 GB na području Zagreba?
Znam da je bilo u hg-spotu.. i frend bas zadnjeg uzeo... ovi od 4 gb su mi premali a 32 mi je opet previše... nedam 500+kn za stick :/
|
jedino di sam ih ja vidio je hgspot... probaj sa poslovnicom u mandiju, ima brdo modela.
ak niš drugo zovni tamo nek ti provjere na policama. |
hehe, nek ti provjere. zvao sam 10ak puta da vide ima li taj od 16gb bilo gdje u hrv (stari mi nije radio kako treba).rekli su da nemaju da mogu uzeti od 32 i nadoplatiti što sam odbio. Pa sam pitao da li imaju od 8GB na što su rekli da nemaju.nakon 2,3 dana idem u poslovnicu u Imotskom po novac kada tamo na polici taj od 8GB. prodavač kaže da ih ima 10ak na lageru u poslovnici. Ti u HGSpotu su po mom mišljenju totalno neprofesionalni
bolje bi ti bilo da prošećeš i sam pogledaš |
evo yeboga pas kad moram bit prost... gledam u mandiju zadnjih par tjedana ima 4, 8 i 32 i reko baš bi mi 8ica dobro sjela, ali ajde nije mi pod mus.
dođem sad ovaj vikend i reko cura će uzet 4 (120kn), ja 8 (180kn ak se dobro sjećam)... naravno 4 i 32 ostali samo. kreten. |
nazovi u poslovnicu u Imotski.mogu ga poslati u zg poslovnicu ali ne znam koliko im vremena treba
|
ma prisjelo mi sada... ak dođe - dobro je došao, tak i onak sam svako malo u mandiju pa nije neka frka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:13. |