![]() |
Testovi i pi*****je
Imam instalirane: Power Strip i Ati Tool. Jel trebam maknuti koj od njih?
Trebao bih i skinuti onaj 3D Mark, ali daj mi pojasnite čemu to služi ( malo detaljnije ) da skužim!!! nemojte samo ono - za testiranje grafe jer to i ja znam ,ali kako, zašto?!?!?! >>> to me zanima!!! |
I.. koliko vremena traje onaj test od ATI Tool-a? Vrti mi ga 11 minuta i nikako da završi!! Otišao sam na Find Max MEM i čemu služi ono '' Scan For Artifacts'' ???:rolleyes:
|
jesi uopće pročitao readme/faq od toga programa ili posjetio stranicu od ati toola ?!?!??!?!
i btw...nemoj se ljutiti....ali daj se nauči pisati postove..... 1. naslov ti uopće ne otkriva o čemu se tema radi 2. imaš dupli post (postove uvijek editiraš ,ako trebapš nešto ispraviti ili nadodati) P.s. jao sine i 3D mark :rolleyes: jel ti odgovor poput : "3Dmark je grafički "benchmark" koji vrteći engine ili demo-e različitih igara procjenjuje snagu komponenti ugrađenih u računalo posebno se oslanjajući na brzinu grafiče kartice, na performanse procesora i memorijiski bandwith ,te po tome boduje cijelokupni sustav." dobar :) mislim..kaj bi ti htio da ti čovjek kaže.....skini ga pokreni...i što imaš više bodova to si veća osoba :rolleyes: EDIT: smanji sig par redova (ili manji velićinu slova) |
:fuming:
Sasa8 daj malo pristojnosti nebudi tako naporan... Pokazi malo postovanja prema drugima jer ovo sta ti radis je teroriazm :D ono uletis sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i pitanjima na koje mogu odgovorit djeca u 7 razredu a oni drugi Googlaju prije nego se deru po forumu! :rambo: RAMBO SLUZI KAD TE NEKO NERVIRA OVDJE JE DA TI POKAZEM KAKO I KAD SE KORISTI! :fuming: |
Citiraj:
|
Daj, ljudi sterat ćete ga...:D
Scan for artifacts ti je opcija koja traži artefakte (gluposti, tj točkice po ekranu zbog previskog clocka ili nečeg drugog. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |