![]() |
Section 8
Nisam nasao temu o ovoj igri, trebala bi izaci ovih dana za pc, cini mi se da ja za xbox vec vani. Na prvi pogled izgleda kao kvalitetan naslov.
http://www.joinsection8.com/uk/ |
Ne izgleda loše.
|
Dobio ja beta key pa sad skidam da isprobam.
Javim dojmove |
Citiraj:
igra lijepo izgleda,lijepi gameplay,ali gledao samo na konzolama samo da nesto ne syebu na pc-u(jel uopce izlazi za pc)?!!! |
Citiraj:
Jednostavno klikno sam na join open beta onda me prebacilo na fileplanet(imam free account) i samo napiso anti-bot message i dobio key i upute za postavljanje igre;). Nego ako pogledate video i forum vidi cete da igra ima jednu zakon mehaniku koja se zove burn-in: Uglavnom lansiraju vas iz orbite:D(samo u armoru nikakvi drop-podovi) i vi navigirate di ce te sletiti(spawnati) i onda kocite na kojoj ocete visini mozete se ubit ako zakasnite, mozete se zaletit u zemlju (tada ste stunnani) i mozete normalno sletit. A najbolji dio je sta se mozete zaletit u protivnickog vojnika i zabit mu facu u zemlju te dobit kill:D.A sve to dok morate pazit da niste u dometu AA-raketa:goood:. P.S: Trenutno je Open Beta na PC-u. |
Evo odigro super mi je igra odma dobio nekoliko killova zakon mi je sve u svemu zakon igra.
Ima dobra oruzija super mi je ubijanje za pare pa si onda kupis tenk ili nesto. |
jel znate možda kakva sva oružija imaju u igri neda mi se sad gledati na internetu, a možda si ju i uzmem za pc pa trebam komentara vaših o igrici
|
@Wolfblade
I ja sam sredija sve po redu.. Takodjer imam acc na fileplanetu, sad cekam u redu za dl :) Bas me zanima kakav je game-play |
@streetJosip
http://www.joinsection8.com/uk/#lore (tesko bilo potrazit ljencino prokleta:D) @Sn4k3 Ja sam se iznenadio kako brzo ide s fileplaneta download sa free acountom, mislio ja ice 100/kbs kad ono ide do 300/kbs :). Al ipak je to meni malo jer imam 1000/kbs konekciju :D Gameplay je dosta dobar samo ti nebi preporucio igrat snajpera jer su samo 2 mape a u te 2 mape nema takozvani "choke points" . Tako da je onda glupo igrat sa snajpom kad je takva mapa, doce snajp u full verziji do izražaja. Ja sada igram kad sam malo isprobo najbolje mi paše: Machinegun(nista assault samo po machine deri tu je snaga:D assault ima veci zoom al nije to nista;) mislim da ima blago auto-targeting. Tipa kad opalis metki lete na metu vise nego sto je prirodno al dosta se ipak masi ) Shotgun (Jako dobro kad se gadovi priblize, al bas se moras priblizit jedno na 2-3 metra, al onda dere super u sekundi im skine sheild i armor- jako izraženi auto-targeting) Granate( Po meni bolja od Mortara za živu silu Mortar je vise za turret, al ipak ih dobro i granate skidaju;) ) Repair(PO meni must-have sve pomaze armor tebi popravlja, turrete popravlja, Walkere popravlja i kolege mozes popravit. Definitvno najkorisniji dodatak:) ) To je moj Main Char meni super ide s njime jos kad zaradim 100 kredita pa kupim Walkera:D . E Sn4k3 javi se kad download zavrsi i instaliras da se nadjemo ingame (pa da te ownam:D) |
wolfblade aj nabaci par screenshotova da vidim kakva je grafika,oruzja
pa da vidim da li da skinem ili ne?! |
Evo meni prošao wait period i sad skidam.
2 GB... mogli su i više. Po youtubu gledam i ne čini se loše za jedno popodne, trka, pucačina i skakanje, Quake 3 style Ovako po gameplayu mi se čini kao klon Quakea/Unreala i Battlefielda 2142 |
Pa mislio sam bacit nekoliko screenova i mozda i video sad cu ja to sa FRAPS-om pa cu postat;)
|
@Wolfblade
Evo jos cca 25min, 66% gotovo. Btw meni skida 485 kbs stalno, ko da je lockano... |
@Sn4k3
To ti fileplanet ogranici jer si free user:hitthewal:. Video se uploda i screenovi su uploadani, uskoro cu stavit linkove al je na videu slaba kvaliteta. Jer sam s Frapsom pa sa VirtualDub pise vam sve u description kraj videa( u vise jezika:D) |
Evo ga uploadan Video i Screenovi
Screenovi: http://img31.imageshack.us/i/s8gamef...714115334.jpg/Click1 Click2 http://img199.imageshack.us/i/s8game...714134734.jpg/Click3 http://img199.imageshack.us/i/s8game...714134734.jpg/Click4 Evo Video: Click |
Igra izgleda zestoko, sudeci po tvom clipu.. Samo malo cudno da s one visine "picis" prema zemlji i zabijes se ko u crticu :D
Taman instaliram.. |
thx na vide-u i slikama,ide pravac download
vidim lijepa je grafika,i gameplay dajte info gdje ste online,pa da se i ja joinam... |
Pa ja samo pustim da mi igra bira, al dodaj te me medju frendove pa oda ja mislim da mozes na opciju join nick mi je: WolfbladeM
@Sn4k3 PA ti si u robotskom odjelu tipa IronMan:D, Sta ti moze udarak u tvrdo tlo s 2000km:D |
Inst sam igru, ukucam cd-key, sve ok, kad ono game spy username i pass?! wtf..
Znaci sad se moram i tamo registrirati? ffs |
Pa da moras al brzo je i bezbolno, uopce nije neki problem;)
|
Evo jesam.. Ispalo da sam vec regan pa sam resetira pass :D
Ulazim u igru.. Edit; @Wolfblade Na koji server? |
nezz nacemo neki reci mi svoj ingame nick mozda postoji friend sistem
Odi na US-793-03 to ti je onaj s najviše igraca |
evo skidam jos 51min...samo molim boga da mi se driver od grafe ne zblesira i odmah reset :D
|
Skinuo i pokrenuo instalaciju kad mi izbaci "some files are corrupt, download a fresh copy and try again"
Nabijem tu igru, pazi da nebi ponovo skidao. |
evo i meni taj error izbacio,2.1 gb uzalud
mah idem jos jedanput pa ako nece,nece |
meni to nsita nije izbacil uredno instaliro
|
Evo skida se, key nabavljen i valjda ce se vrtiti na mojoj škatuli.
|
Proba sam igru, ispuca se jedno uru vrimena... Dojam: zanimljiv koncept svakako, nelosha igra za napucavanje ali nista posebno IMO..
@Vejita Vrtit ce sigurno, nije toliko zahtjevna.. |
Gdje skinuti demo i nabaviti key? Hvala. :)
|
Ispunis prijavnicu tu http://www.fileplanet.com/promotions/section-8/ i trebas se kao registrirati na gamespy ali ne trebas jer ti radi U/P od file planeta. Ja sam skinio i zalio to vrijeme izgubljeno na skidanje te igrice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |