![]() |
Presscot i nadogradnja
Mislim se za rođendan počastiti novim procom i ako bude dovoljno love,još meme
Pa gledam nove Preskote i mislin se jel to išta valja bez uber hlađenja Znači: Preskot 3.0 ili C 2.8 ili 3.0 S tim da bi se riješio Zalmana i uzeo nešto bolje,pa preporučite šta tnx:beer: |
Ja imam 2.8E i super sam zadovoljan
Ako nemaš brzu memoriju uzmi 3.0E jer je množitelj veći |
Uzmi zalmana 7700 ako ti stane na plocu :D
|
Nikad više Zalmana
@Lord:A kakve su ti temp? Koji bi cooler preporučili za Preskota do nekih 450kn. Jel postoje edicije Preskota koje se manje griju i kako ih pripoznat?Koji su najbolji stepinzi?:beer: |
ThermalRight XP90...ide apsolutno na sve sockete tako da ćeš imati cooler i za neku buduću konfu (s775 ili s939)
|
@Mental:Na njega ide 92mm vent,jeli?A kakvi je po hlađenju,imaš neki link na rewiew?:beer:
|
da ide na njega 92mm vent.....nemam review-e....ali to je TR :) sve njihove coolere koje sam isprobao (947,948,SP97,900) su van konkurencije što se kvalitete HS tiče :D
btw sky ti ima XP-120...pa ga PM za iskustva EDIT: pogledaj i Coolermaster Hyper 48...njega ti revan ima |
Imam vodeno i dok je bio na 3.7 idle 47 i max 55, ali to po zimi. Ljeti se digne i do 65. Ali ne smeta ako je stabilan
|
Citiraj:
Probao sam 2.8E ispod nje, i grijao mi se tek 2-3°C vise od 2.4C. |
Gledao sam dosta XP90 rewiew-e i čini mi se dobar,šta mislite?:beer:
|
Imaš veeeeeeeliki test ovdje ili da skratimo http://www.madshrimps.be/articles/In...-jmke-4602.png :D :beer: A ovdje imaš XP 90 vs. Hyper 48. :beer: Ali reko si do 450 kn a XP90 + recimo ener 92mm te dođe oko 520. mali više nego si planirao ali valjda se isplati...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |