![]() |
Preporuka za wlan router sa iptv-om
Pozdrav ljudi, trenutno imam kasda router koji je dao svoje pa trebam kupiti novi. E sad, ja planiram uzeti preko oglasnika neki do 300kn i vidim da su u ponudi
DLink DI 624 i Thomson ST 780 + nađoh na nabavi još jednog jeftinog http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=19214&servisID=1 jel podržava on iptv ? Pitanja: 1) Da li DLink podržava IPTV 2) Što mi preporučate od to dvoje 3) Imate li neki drugi za preporučiti Hvala ! :chears::chears: |
A da produzis Maxtv uguvor pa dobijes router?
|
ugovor je već produžen i uzeti su zvučnici, zato pitam za preporuku routera da ga sam kupim
|
Citiraj:
Kupi ti sebi jedan od ova dva (isti q***c da se mene pita.) i uzivaj. |
Citiraj:
|
:wtf2:
|
Što WTF?
Jesi produžio ugovor za internet ili MaxTV? Čudno mi je ako imaš MaxTV i Kasda ruter... |
A još čudnije će bit zadržavanje istog ako se dotični odluči na 1. ili 3. opciju…:kafa:
Citiraj:
|
Kao i obično thopok - ku je sve čudno i bez konkretnog prijedloga rješenja.
Hm, da sad ne radim asocijaciju na ime autora, nebitno zašto ne želi / nemožeš tražit zamjenu uređaja par činjenica: - uređaj pod 1 je wan router bez adsl modema, tebi treba D-Link DSL-G684T - uređaj pod 3 nije sigurno da se može iskonfigurirat kako treba, mora imati mogućnost istovremenih konekcija i upravljanje internim switch - em. Zbog ovog su interesantni D-Linkovi uređaji jer se sve može napraviti kroz web konfig. |
:amen: Nikky hvala na konkretnom odgovoru. Onda da uzmem onaj zyxel što inače daju uz maxtv ?
|
Hm, gore nije spominjan ZyXELL nego D-Link DSL-G684T, vidi jel ga ima po tržnici.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:00. |