![]() |
X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Nedavno sam kupio novi komp sa GeForce 6800Ultra karticom. Zanima me dali je X800XT PE jača, ako je gdje se može nabaviti.
|
Teško da možeš nabaviti X800XT PE, Lord Clockan ju je tražio, ali je nigdje nema.
|
X800XTPE je bolja u nekim igrama, a 6800U u drugim, razlike ti nećeš vidjet, tako da lijepo šuti i igraj se :D
|
jao sto volim kad neko kupi neke ono full kul i onda ide pitat dal ima neke bolje isto ko limace koji idu po kvartu i pitaju "jel ovo najbolji mis na svijetu"
|
Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
|
LoL :D
6800ultra ili X800XT PE ovisi o tebi....Ako vise volis ATi uzet ces X800 i ona ce ti biti bolja od 6800,a ako pak volis Nividiu uzet ces 6800 i onda ce ti ta biti bolja od X800 :D Oba dvije graficke su ultra jake tak da nisi pogrijesio i nemoj mjenjat tu 6800ultra...ne isplati se :D I jos jedan LoL na postu :D |
BRZO SAD IDI PRODAT TU 6800ULTRU I KUPI x800XT PE!
:P ma isto ti je to sve... 6800 je za opengl a x800 za d3d i toje to... neispati ti se sad nish mjenjat, ionak je razlika minimalna... |
Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
|
rendula LoooL
Pa nije ni tvoj puno jeftiniji/losiji :D |
Obje kartice su ti smeče. Sad ti je hit radeon 9600pro. Moči češ još 5 mj igrat sve igrice. Ja ti ga dam za tvoju, ali mi moraš ipak malo nadoplatit. :rolleyes:
|
Citiraj:
Trenutno se igram Diablo na P133, 32MB RAM i S3 2MB, a surfam na kompu od starog, Celeron Coppermine 1GHz, Asus TUV4X, 512MB rama i Chaintech GF2 GTS. |
aha,ti to jos gradis :D
Ali sam htio reci da bude dobar komp |
Re: Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
|
A ko nije radio za svoj komp? :D
|
Re: Re: Re: Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
zato sad radim i boli me jer mi nista ne seru i kupim si sta hocu kad hocu, ovo mi je prvi recimo high end komp i promijenit cu ga kada dodje vrijeme! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: X800XT PE vs GeForce 6800ultra
Citiraj:
Nemrem više živjet, neki dan kupio NV5, a stari: "Šta si to kupio?Na kakva to sranja pare bacaš? Samo ti drkaj, drkaj po tome dok sve ne pregori, a ja ti ni kune neću dat za servis!" Nedaj bože da predložim neku nadogradnju, odma on "šta će ti to" itd. Jednom smo igrali tenis: (treniram 3 god.) Ak ja njega dobijem, kupuje mi 256 rama, a ak on mene, to se više ne sijećam... I dobio sam!!! eh, tako je to... |
Meni je stari dost nabrijan za PC-e, ipak je dipl. inžinjer elektrotehnike. Dost je gadget freak (kupio si prošli tjedan stick od 512mb i neda mi prismrdit), pa ga uspiejem tu i tamo nešt ižicat. Evo sad sam dobio od djeda mraza terratec sinergy 400 Tv i neču se žalit. Svoj đeparac ubiti zapijem i zapušim (2 pive na dan i kutija bijelog malbora) tak da slabo štedim i to uglavnom kaj uštedim sjebem u linksu na gluposti (čitaj tiho hlađenje i stvari koje svijetle).
Moja je konfa ipak 2x slabija u prosjeku od ostalih forumaša. To je dosta razlog što večina njih več radi. Ja ne radim. Najbolji su mi ovi biseri koji stave u sig konfu koju slažu. Mislim kaj to koga boli kurac kaj doma slažeš. Ja eto več imam Intel matičnu sa lga 3.2 prescotom i jedan keks 256mb DDR II meme, još mi fali malo rama i grafulja na PCE EX. mislim ono fakat idiotski. Kad složiš onda napiši. Najbolji mi je mrtvi piksl, on več 100 godina slaže konfu i uredno ju drži u sigu, i onda napokon složi taj svoj High end i pazi čuda ne radi. Jel napajanje, jel grafa... |
LoL :D
|
jebiga, svako dobiva komp na svoj način. neki rade pa si kupe neki bestbuy, neki imaju love pa si kupuju best of the best, ko im može zamjerit? jel itko oštećen u tom slučaju? uostalom, što se to vas tiče? evo, npr, meni su doljnji komp u potpunosti kupili starci, jer trenutno imaju hrpetinu love i mogu si to priuštit. možda poslije neće biti... zalsužio sam ga trudom i sl. stvarima koje oni smatraju vrijednima. a do nikog nije da se petlja u tuđe poslove, bez da to bude traženo od njih. ako tip kupi ultru i oće xtpe, let him be! Jesus... :gringo:
|
Citiraj:
ja kad sm bio mulac i nakon par godina hocu kupit novu komponentu, stara kaze, "a sta nisi nedavno kupio to??" LOL |
Blago vama. Ja imam 19 godina i nikada mi mater i otac nisu niti jednu komponentu kupili, a prvo sto sam samostalno kupio bio je P166 MMX... prodavao sladoled kao manijak 2 ljeta po plazama da kupim tu makinu. A mater mi je zadnju paru davala kada sam isao na ekskurziju - ja sam naravno rekao da mi ne treba i nisam uzeo. Hvala Isusu sto imam krov nad glavom, sto za izjest i sve udove na broju.
:beer: |
Citiraj:
:ulje na vatru: :D :D |
Citiraj:
Divim ti se. Iskreno. |
eh,...ovako...osvrnuo bih se na pitanje autora a ove druge postove nisam ni citao:D
prvo glupo je kako govori da je zemio ultru i onda se kurci i pita gluposti dali je x800xt bolji...glupo. to si care trebao pitati prije kupovine,ali sad to nije vazno... na pitanje koja je kartica bolja,odnosno cip jedan je odgovor dx-ati ogl-nvidia nije da sam neki ekspert no jednostavno znam zbrojiti 2 i 2 a to je u ovom slucaju pregledanje testova... prijatelji forumasi samo pogledajte zadnji clanak o he karticama...svako skuzi da ati x800xt (ne platinum) dere u direct x aplikacijama 6800u u preko 80% slucajeva,...stim da je ati izbacio sad i novu seriju x850 i tu nema sta radil ultra,...dobro mozda malo pretjerujem al ljudi gledajte testove,...zbrojite testove i onda vidite koliko ima pobjeda x800xt pe i koliko ih ima 6800u,... eto toliko sretna nova;) :clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:13. |