![]() |
Wireless USB torrent down speed problem
Pozz!
Evo ovako kupio sam AirLive USB adapter za bežično spajanje na internet. Sve radi dobro. Samo kad skidam neki torrent njegova brzina stalno se vrti oko 10-20 kb/s. Imam i MaxTV ne znam da li bi to moglo smanjiti down speed od torrenta. Molio bih vas da mi pomognete u tome da si povećam brzinu download speed-a na normalnu brzinu. :fala: |
A "obican" download kako radi? Ako je public torrent nije ni cudo da je takva brzina.
Jek ti klijent dobro namjesten, imas po forumu negdje postavke. Trazi. |
Kako misliš "običan" torrent? I kako misliš da klijenta dobro namjestim?
|
Citiraj:
O torrentima i klijentima imas tu opsirno. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 |
Sorry što sam te krivo shvatio u riječima "običan download". Meni običan download ide normalnom brzinom. I pročitao sam sve što piše na onome linku i napravio sve što tamo piše, pa ću vidjeti da li sve ide dobro ako ide onda super ako ne opet ću se javiti.
:fala: |
Nađi neki torrent sa puno seedera a malo leechera i pogledaj kako tamo se kreću brzine. Ako nema promjene trebaš forwardirat port od torrent clienta.
|
Ok pogledati ću kakva mi je brzina na torrentu koji ima puno seedera i malo leechera. I da ja sam već bio napravio port foward i piše mi da je dobro port fowardirano. Kad sam pogledao onaj link i sve napravio po njemu brzina mi se malo povećala ali ne puno.
EDIT: Isprobao sam torrent s puno seedera i malo leechera i ista brzina. |
Sorry na double post, ali da li netko onda zna kako da si povećam brzinu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |