![]() |
Najbolji cooler!
Evo, planiram si kupiti cooler za grafulju. Imam Leadtek 6800le. Sad mene zanima koji cooler ima najbolje osobine. Boli me qrac za bucnost, a i ako je neki standardni ja bi bez beda na to puknuo recimo 80mm deltu ako ima nes takvog?
|
Ili ako vam se neda pisati koji ima bolje perfomanse od ovih dole. Ali vazno, boli me za buku i ako ima mogucnost poboljsanja perfomansi sa dodatnim (ili brzim) ventilatorom!
zalman vf700-cu zalman zm80d-hp arctic-cooling nv 5 silencer thermaltake extreme giant iii |
Zalman D s 12cm ventom i blowholeom radi čuda. Silencer je isto dobar.
Od thermaltakea bježi. Uostalom pogledaj kaj piše u mom sigu. :p Za ovaj novi zalman ne bi znao. |
Citiraj:
|
ja sam stavio NV 5, i temperature nisu baš pale, al mi je komp sad doslovno nečujan!!!!:D :D :D
|
Re: Najbolji cooler!
Citiraj:
|
Re: Re: Najbolji cooler!
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzimam ga i ja. Vidio sam testove na netu, tocnije jedan i bio je na svedskom, ali i oni ima celzijuse, pa nije tako tesko bilo za pogodit. Ali, ja ga isto uzmem v ponedjeljak, pa mi javi rezultate! Koliko sam vidio da bi ti tempa trebala biti 10-15 cak celzijusa niza¨! |
Citiraj:
Inaće, u sigu ti stoji cpu @2370 Mhz (3700+), ali to bi prije bilo oko 3500+ nego +3700!? Meni je mobilac na 2405 šta je u biti 3611+ |
po X-ti put >> zalman D nejde na sve 6800 kartice jer većina ih nema posebne rupe za montiranje
|
Citiraj:
|
ja jos razmisljam dal da uzmem neki DHES ili ovaj novi zalman, iako mi zalman super djeluje vjerojatno cu uzet neki sajlenser jer opet ovaj vruci zrak ostaje u kucistu ako ne napičim fanove a ja ocu tiho....
|
Citiraj:
|
ma to je prvevise muke ovo je lakse, stavim sajlensera izbacuje sav topli zrak od grafe i gotovo :D plus je ultra tih...
|
Citiraj:
Valjda sutra stiže Potenciometar za ventilatore AeroGate II, crni, ALD-V02-UK, 5.25", COOLERMASTER i ZALMAN VF700-Cu pa javin jel proša test :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |