PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   MP3 player MS Fantasy problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=154149)

alan_poh 24.07.2009. 03:19

MP3 player MS Fantasy problem

Pozdrav ljudi, ovako imam problem sa dotičnim mp3 playerom. ima 4 gb. Dakle, prije 3 mjeseca sam curi prebacio na njega neke pjesme, tada je sve bilo ok, ukpocao sam ga preko USB-a, kopirao na njega pjesme i sve je radilo odlično. I dan danas radi odlično, dakle ja preko njega mogu slušati pjesme, ali! problem je što kada ga sad prikopčam na usb (bilokoj, prednji ili iza) prikažu mi se 2 removable diska i pokazuje ih kao da su oba prazna, nema apsolutno ničeg na njima (a ima jer gore ima otprilike 100 pjesama). Prikazuje 2 removable diska jer taj player ima i dodatni microSd utor (međutim u tom utoru nema ničeg), dakle drugi removable disk bi morao imati nešto megabajta (s obzirom da ima 100 pjesama gore, koje se mogu slušati bez problema sa playerom, ali spojen na kompu te pjesme se ne vide). Pokušao sam svašta, kao prvo tražio sam brdo vremena drivere po netu ali nema ih ama bas NIGDJE (na službenim i svakavkim, nigdje, niti na cd-u koji dolazi sa playerom), pokušao sam uninstall drivere pa ga onda prikopčat, prepzona ga opet ali opet ista priča.... pokušao sam ga spojit na moj komp (imam Win Xp sp3), pokušao sam na mamin (ima Vistu), svugdje kada se spoji ga prepozna ali i dalje prikazuje kao da je prazan, znaci nije pitanje kompjutera...nakon što me naživcirao dobrano sam ga pokušao i formatirat i kada pretisnem na format ne javlja ništa (kao da nisam ni pretisnuo, na oba dva removable diska), probao sam sa nekim HP programom da fromatiram, tada mi kaže da nema nikakvog usb-a (a program ga prepoznaje), pokušao sam uči u safe mode, ni tamo nisam mogao ništa....pokušao sam ga skenirat sa antivirusom, kaže da taj disk ne postoji nakon što pretisnem da ga skenira....pokušao sam da bude upaljen, ugašen mp3 player...ma svejedno je (jer kad ga se spoji na komp preko usb-a on se odmah kao sam upali u neki standby).....

Ima li pomoći? ikakva sugestija? Hvala.

alan_poh 25.07.2009. 16:14

nitko nikakvo rješenje nema?

Berax0r 25.07.2009. 18:38

Možda je jednostavno MP3 crko, samo što se može još slušati sa njega. :)

Vidim sve si probao, ništa mi drugo ne pada na pamet.

Komp nije, driveri nisu, znaći do playera je. Imaš garanciju?

alan_poh 26.07.2009. 15:04

Citiraj:

Autor Aerendyl (Post 1392598)
Možda je jednostavno MP3 crko, samo što se može još slušati sa njega. :)

Vidim sve si probao, ništa mi drugo ne pada na pamet.

Komp nije, driveri nisu, znaći do playera je. Imaš garanciju?

ima garanciju jos...
cak sam probao i sa drugim usb kablom, ali ni to nije pomoglo...

ne preostaje nis drugo nego u trgovinu po drugi ...
:fala:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53.