![]() |
Koja je najbolja ploča za amd 64
Da nudi najbolje perfomanse! neče biti za overclocking!
|
Na ovom forumu (a i na netu opcenito) je najhvaljenija MSI K8N Neo2 Platinum...Evo link,pa baci oko...
|
a za koji socket??? ako je za 939 onda gore navedena, ako za 754 onda DFI LanParty UT
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako da bar malo razumije zasto ti volis svoj stroj vise od nje :) |
Citiraj:
|
zamisli upoznas djevojku, pricate malo, ovo ono, zajebancija i pita te sta radis u zivotu... studiram, informatika ovo ono... i ona te pita da li imax SP2 za XP jer joj je dosadilo raditi updateove za XP SP1... GLEDAM SIROM OTVORENIH OCIJU I PITAM WTF??? (zena koja super izgleda i jos se kuzi u kompove(to joj nije primarni interes) studira, pametna, sve na svom mjestu) i onda ti kaze da joj je krepalo napajanje pa je otisla u links kupila novo i sama ga ugradila jer je morala za sutra predati jedan nacrt na faxu...
ja sam joj rekao da cu je ozeniti :D :clap: |
Citiraj:
:rolleyes: |
Citiraj:
Ja bi osobno pobjego od takve, jer ako išta mrzim, to je pričanje o gefors ovoj i onoj, aemdeju i pentijumima na kavi ili subotom navečer... Ipak nastojim imat život sa strane i uživat u tome, a računala su moj hobi i nužno zlo. |
To je zato kaj ne prihvaćaš svoj geekovski dio na pravi način. :D
|
Citiraj:
|
nebi volio sa curom pricat o tome, ali bi volio da shvača bar osnove :) i da shvača da p133 nije top ponude :)
|
:puke: :puke: :povraćam: - cure i tehnika...
Nego da se vratimo na temu (pošto kebab ne radi u 4 ujutro kad se vraćam s jaruna :D ) Ja sam iz nekog tihog protesta uzeo Soltekicu i mogu reći da rastura... Još sam i dobio neki rabat pa me došla 630kn u Ve-Milu... Onaj Promise gore podržava NCQ i mogu stavit 2 zasebna RAID0 :) ... Baaah idem spavat... @Master X Vidio sam ti buraza na jarunu! ;) i nemoj se još ženit! |
Znaci
default 754 -soltek NO1 oc 754 - dfi NO1 sve u svemu ako zelis racunalo amd64 za malo para i da te ne zanima OC----soltek ploca i amd64 754 3000+? I thats it? |
Citiraj:
Ne znam koliko godina imaš, ali ako je više od 24 - you are in the game :beer: Ako nisi - nm - lijepo je pogledati dobru djevojku dok razgovaraš o compu, a ona se nadoveže : nuts : Ima i boljih stvari, ali ne puno :D Doduše... takove cure NISU za ženiti - znaju kaj si doneso doma i ZNAJU da to u ruci nije koštalo 200 Kn ako piše gore A64 3000+ :D :clap: |
Citiraj:
a daleko od toga da cu petkom ili subotom navece imati tech talk o memoriji ili ovom ili onom... dvoje pametnih ljudi imaju pametnije teme nego sto su latencije i ta sranja... eto jedina moja bol u dusi je to sto se ona ne kuzi u wireless pa mi se smije kad kazem da mi wireless neradi kako bi ja to htio :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22. |